Base Life’tan büyük çekiliş

Güncelleme Tarihi:

Base Life’tan büyük çekiliş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2009 00:00

Çayyolu Beysukent’te yer alan Base Life Club yaz sezonuna özel düzenlediği "Hep Kazan" kampanyası çerçevesinde bir şanslı üyesine son model BMW 3.16 hediye ediyor.

Base Life Club, "Hep Kazan" kampanyası çerçevesinde üyelerine son model Asus dizüstü bilgisayar, bir adet Samsung LCD TV, iki şanslı çifte Antalya Le Chateau De Prestige Hotel’de çift kişilik her şey dahil beş gece konaklamalı muhteşem bir tatil hediye ediyor.

Ayrıca, Elements Day Spa’da bir kişiye üç adet Dermis cilt bakımı, üç adet yosun bakımı, bir adet Blackberry Bold telefon, bir adet I-pod shuffle, bir kişiye I-Pod 8GB, bir kişiye Nintendo WII ve iki kişiye bir ve üç aylık üyelik kazanma fırsatı sunuyor. Hep Kazan kampanyasına katılabilmek için, Base Life Club üyesi olmak yeterli.

Ankara’da tek

Base Life Club Genel Müdürü Simon P. Edge, Hep Kazan kampanyası hakkında şunları söyledi:

"Bu kampanya Ankara’da faaliyet gösteren sağlıklı yaşam kulüpleri arasında tek olma özelliği taşıyor. Kampanyayı hayata geçirmemizin amacı, üyelerimizin spor yaparak, kulübün aktivitelerine katılarak, spa’yı kullanarak, arkadaşlarına referans olarak, birbirinden özel hediyelerden birini kazanmalarını sağlamak. Kampanya dahilinde her 100 puan bir çekiliş kuponuna denk geliyor. Kampanya tüm kulüp üyelerine açık, üyelerimizin hediyeleri kazanabilmek için kulübün ayrıcalıklarından yararlanarak, en önemlisi spor yaparak puan toplamaları gerekiyor. Altı ay sonunda 5 Ocak 2010 da noter huzurunda yapılacak olan çekilişte hediyelerin talihlileri belli olacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!