Başarıya taşıyan ücretsiz eğitim

Güncelleme Tarihi:

Başarıya taşıyan ücretsiz eğitim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2022 16:48

Yenimahalle Belediyesi’nin gençlere okula yardımcı ve sınavlara hazırlık eğitimi vermek amacıyla 2017’de açtığı ‘Destek Eğitim Merkezleri’nde, bugüne kadar 15 binin üzerinde öğrenciye eğitim verildi.

Haberin Devamı

Beş yılda iki bin 300 ortaokul ve bin 500 lise öğrencisinin sınavlarda başarı göstermesine katkı veren destek eğitim merkezleri, yeni dönemde de 60 bin öğretmen ve 12 idareci ile eğitimlere başladı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yatırımlarımızda büyük oranı eğitime ayırdık. Ekonomik durumu yetersiz olan ailelerimizi düşünerek hemen kolları sıvadık. 6 ayrı noktada açtığımız destek eğitim merkezleri ile atanamayan öğretmenlerimize de iş imkânı sunuyoruz” dedi.

ALTI NOKTADA HİZMET

Yenimahalle Belediyesi’nin hizmete açtığı ‘Destek Eğitim Merkezleri’, Demetevler (Ortaokul), Karşıyaka (Ortaokul ve Lise), Ragıp Tüzün (Lise), Batıkent Meydan (Ortaokul) ve Şentepe (Ortaokul) olmak üzere 6 ayrı noktada öğrencilere eğitim hizmeti sunuyor.

Haberin Devamı

SINAVA HAZIRLIK İMKÂNI

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri’nde 6, 7, 9, 10, 11’inci sınıflara okula destek eğitimi verilirken 8’inci sınıflara özel LGS’ye; 12’nci sınıflara yönelik de YKS’ye hazırlık kursu ücretsiz olarak sunuluyor.

BAKMADAN GEÇME!