Başarılı gençler yaz kamplarında

Güncelleme Tarihi:

Başarılı gençler yaz kamplarında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 16:29

Büyükşehir Belediyesi, okullarında başarılı öğrencileri, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’deki kamplarında ağırlıyor. Gün boyu çeşitli aktivitelere katılan öğrenciler, gezi programlarının yanı sıra spor da yapıyor.

Haberin Devamı

Büyükşehir’in bir hafta süreyle ücretsiz tatil yapma fırsatı sunduğu misafirler kampta, masa tenisi, bilardo, masa futbolu, satranç, futbol, basketbol, voleybol gibi aktivitelere katılıyor. Akçakoca’da sosyal, kültürel aktiviteler gerçekleştiren ve gezilere giden gençler, Fakıllı Mağarası, Ceneviz Kalesi, Aktaş Şelalesi başta olmak üzere tarihi ve turistik yerleri ziyaret ediyor. Altınoluk-Akçay Kampı’na katılanlar her akşam çeşitli etkinliklerin yanı sıra Çanakkale-Gelibolu’daki şehitlikleri de ziyaret etme fırsatı buluyor. Kampta; Akçay, Edremit, Ayvalık ve Assos’a (Behramkale) da geziler düzenleniyor. Gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktivitelerinin yapıldığı kampta, akşamları da ateş başında eğlence, amfi tiyatroda animasyon gösterileri yapılıyor. 

Haberin Devamı

YÜZMEDEN TİYATROYA

Kamplarda öğrenciler, ayrı ayrı gruplar halinde birer haftalık devrelerde konaklıyor. Öğrenciler, havuzda yüzme, futbol, tenis, voleybol ve basketbol gibi sporları, deneyimli eğitmenler eşliğinde yapıyor. Diyetisyen gözetiminde ve hijyenik şartlarda hazırlanan öğle yemeklerini yiyen çocuklar, daha sonra da tiyatro, animasyon, değerler eğitimi, el sanatları, müzik, halk oyunları, işaret dili, oryantring, skeç, drama ve slayt çalışmalarına katılarak, sosyal beceriler elde ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!