Bakıma muhtaç çocuklara moral

Güncelleme Tarihi:

Bakıma muhtaç çocuklara moral
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 00:00

Betül Ayberk ve Altınyuva Holding “Bakıma Muhtaç Çocuklar” için bir moral gecesi düzenledi. Gecede 40’a yakın bakıma muhtaç çocuk Zeynep Dizdar ve Faruk K’nın şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

BETÜL Ayberk ve Altınyuva Holding’in ortaklaşa düzenlediği sosyal sorumluluk projesine geçtiğimiz günlerde Büyükhanlı Park Otel ev sahipliği yaptı. 40’a yakın bakıma muhtaç çocuğun moral depoladığı etkinlikte son zamanlarda büyük çıkış yakalayan ünlü popçu Zeynep Dizdar, Faruk K ve Devlet Opera ve Balesi Baş Baleti Bahri Gürcan sahne aldı. Çok sayıda davetlinin ve iş adamının katıldığı gecede, iş adamları bakıma muhtaç çocuklara “Kimsesiz Değilsiniz” mesajı verdi.

Unutulmaz gece

Hiçbir ücret almayarak etkinliğe destek veren Devlet Opera ve Balesi Baş Dansçıları Bahri Gürcan, Sanem Ergüder, Ayşem Sunal, Özge Başar ve katkıda bulunanlara plaket verildi. Bahri Gürcan ve grubunun dans gösterileriyle başlayan anlamlı gece, Faruk K’nın sahne almasıyla devam etti. Çocukları çok sevdiğini dile getiren Faruk K, böyle bir etkinlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Şarkılarını çocuklarla birlikte söyleyen ünlü sanatçı, unutulmayacak bir gece yaşattı.

Geceyi ısıttı

ZEYNEP Dizdar geceyi ısıtan isim oldu. Dizdar, “Sana Güvenmiyorum”, “ İlle de Sen”, “Nazar” gibi şarkılarını bakıma muhtaç mocuklar ve tüm davetliler için seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dizdar’ın hareketli şarkılarıyla kendilerini piste atan çocuklar renkli görüntülere sahne oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!