Bakan Kasapoğlu çocuklarla maç yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kasapoğlu çocuklarla maç yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2019 11:58

Altındağ Belediyesi’nin Örnek Mahalle Şenliği’ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çocuklarla oyunlar oynadı.

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi, Mahalle Şenlikleri’nin ikincisini Örnek Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Örnek Stadı’na kurulan şenlikte oluşturulan oyun alanında çocuklar doyasıya eğlendi. Altındağ Mahalle Şenlikleri’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklarla beraber futbol ve basketbol oynayan Bakan Kasapoğlu, şenlik alanındaki vatandaşlarla da sohbet etti.

Bakan Kasapoğlu çocuklarla maç yaptı

ŞENLİKTE ŞAMPİYON FİLMİ GÖSTERİMİ

Patlamış mısır ile pamuk şeker ikramının da yapıldığı şenlikte, palyaçolar eşliğinde yüzleri rengârenk boyanan çocuklar eğlenceli bir akşam geçirdi. Çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı şenlikte yetişkinler de unutulmadı. Sahnelenen konserler ve yarışmalarla Örnek Mahallesi sakinleri unutulmaz bir akşam yaşadı. Altındağ’da bir diğer şenlik alanı ise Gülpınar Mahallesi’ndeydi. Gülpınar Semt Pazarı’nda kurulan Yaz Akşamı Şenliği’nde; orta oyunu, ilizyon gösterileri ve yarışmalar düzenlendi. Mahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği Yaz Akşamı Şenliği’nde Şampiyon filmi de izlendi.

Haberin Devamı

YAZ AKŞAMLARI DOLU DOLU GEÇİYOR

Bakan Kasapoğlu çocuklarla maç yaptı

Altındağ’da yaz akşamlarının dolu dolu geçtiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Altındağ’ın her mahallesine; kültürel, sanatsal ve sportif bir etkinlik götürebilmek için çalışıyoruz. Başlattığımız iki ayrı şenlikle de bunun ilk adımlarını attık. Hemşehrilerimizin bu şenliklere yoğun ilgi göstermesi de bizleri sevindiriyor. Son olarak Örnek’teki Mahalle Şenliğimize Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılması bizleri mutlu etti. Altındağlı çocukların sevincine, mutluluğuna ortak olan Bakanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!