Bahçelievler'de iftar vakti

Güncelleme Tarihi:

Bahçelievlerde iftar vakti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 11:20

Bahçelievler'de iftar vakti

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi, mahallerde düzenlediği iftar programlarına ara vermeden devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu.

Gölbaşı Belediyesince Selametli, Gazi Osman Paşa, Karşıkaya, Karaali,Eymir, Şafak, Karagedik, Bezirhane ve Oyaca mahallesinde verilen iftarların ardından Bahçelievler Mahallesinde iftar verildi. Gölbaşı Belediyesi Mevlana Parkı'nda verilen sokakta yapılan toplu iftar programı büyük ilgi gördü ve iftara yaklaşık 8 bin vatandaş katıldı. Düzenlenen iftara Ak parti Ankara Milletvekili Profosör Doktor Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve 8 bin Gölbaşı'lı katıldı. İftara katılan Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Eşi Hatice Duruay, tek tek iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

İftar Programında konuşma yapan Ak parti Ankara Milletvekili Profosör Doktor Ertan Aydın, 'Gölşbaşı'nda böylesine güzel bir ortamda, böylesine güzel insanlar ile iftarımı açmaktan dolayı Allah'ıma hamd ediyorum. Daha önce böyle güzel bir ortamda böyle iftar yapmamıştım. Bu güzel ortamı sağladıklarından dolayı Gölbaşı Belediyemize içten teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!