Baharda futbol coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Baharda futbol coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 14:02

Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu tarafından, geleneksel hale getirilen Köyler arası futbol turnuvası bu yıl 24. kez yapılıyor.

Haberin Devamı

Organizasyona bu yıl 19 takım katılıyor. Turnuvaya, 10 Ekim gar patlaması saldırısında hayatını kaybeden Dilan Sarıkaya Barış ve Dostluk Turnuvası adı verildi. Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başdemir, açılış maçında yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm köy derneklerine ve mücadele edecek olan gençlere teşekkür ederek, “Amacımız, gençleri sosyal aktivitelerde bir araya getirmek, dostluğu ve arkadaşlığı geliştirmek, onların ve birbirlerini tanımalarını sağlamak. Gençler, bu toplumun aydınlık yüzleri. Onların bu aydınlık yüzü, bu turnuvaya ayrı bir renk ve güzellik katacak” dedi.
Turnuvanın açılış maçı öncesinde, Anne Nesligül Sarıkaya, turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti. Nesligül Sarıkaya “Hepiniz pırıl pırıl ışık saçıyorsunuz bu ışığınızı hiç kaybetmeyin, Bu turnuvada barış kazansın” diye konuştu. Turnuvaya; Tayalan, Bahçeliyurt, Banaz, Beyyurdu, Hocabey, Hüyüklüalan, İlyashacı, Kavak, Kaymak, Köylüköyü, Kümbet, Nallı, Ortaköy, Saraç, Sarıkız, Sivrialan, Yahyalı, Yuvalıçayır ve Yücebaca köy takımları katılıyor.

BAKMADAN GEÇME!