Bağlıca değil sanki Tozluca

Güncelleme Tarihi:

Bağlıca değil sanki Tozluca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2013 00:00

Bağlıca Mahallesi’nde ev alan ve aylardır asfaltsız yoldan ilerlemek zorunda kalan çevre sakinleri, “Vergisini veren her vatandaş gibi hizmet almak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Etimesgut Bağlıca Mahallesi’nde yolları bir türlü asfaltlanmayan vatandaşlar yetkililere isyan etti. Yeni yerleşim yeri oldukları için ilk yıllarda ses çıkarmadıklarını belirten bölge sakinleri, artık bir asfalta kavuşmak istediklerini ifade ederek, “Eskişehir Yolu’ndan Bağlıca’ya girenler halimize acıyor. Hiçbir ara sokakta asfalt olmadığı ana caddelerimizin durumu da içler acısı. Arabalarımızla ilerlemekte zorlanıyoruz” diye konuştu.

YOLA ÖZEL AYAKKABI

Araçlarıyla evlerine girerken toz toprak içinde kaldıklarını kaydeden Hakan Telli şunları söyledi:
“Kışın yağmur çamur içinde eve girmek zorunda kaldık. Evden arabaya kadar çamurluk ayakkabı, arabadan inince ayrı ayakkabı giydim. Yaz aylarına girince de bu sefer toz toprak çilesiyle karşılaştık.

Haberin Devamı

MİSAFİR GELMİYOR

Uzun zamandır evimize misafir bile gelmez oldu. İnsanlar, ‘Oraya gelirsek tozdan topraktan oturamayız. Siz bize gelin’ diyor. Onca birikim yapıp ev aldıktan sonra bu manzarayla karşılaşmak bizi üzüyor. Yetkililerden tek ricamız kısa zamanda bu çilemize bir son verilsin. Huzurla evimize gidelim.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!