Ayaş Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Ayaş Belediyesinin karla mücadele çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 15:41

Belediye Başkanı Taşan: ''Personelimizin özverili çalışmalarıyla tüm mahallelerimizin yollarını açtık''

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Ayaş Belediyesi ekipleri, karla mücedele kapsamında mahalle yollarını açarken, buzlanmaya karşı da tuzlama çalışması yaptı.

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, hiçbir vatandaşın kar yağışı nedeniyle mağdur olmasını istemediklerini, bu nedenle çok yönlü çalışma içinde olduklarını söyledi.

Tüm ekiplerin görevi başında olduğunu, karla mücadelede ilçe genelinde adeta seferberlik başlattıklarını anlatan Taşan, ''İlçemiz merkez mahalleleri başta olmak üzere, köy yollarının ulaşıma açık kalması için ve eksiden köy, şimdi mahalle olan yerleşim birimlerinin ilçe merkeziyle bağlantısının kesilmemesi için çalışma içindeyiz' diye konuştu.

Ekiplerin, kar yağışın durumuna göre 24 saat esası ile çalışmalarını devam ettirdiklerini değinen Taşan, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Yol açma ve tuzlama çalışmalarına halen devam ediyoruz. Personelimizin özveri çalışmalarıyla tüm mahallerimizin yollarını açtık. Kaldırımlarda, yol kenarlarında ve ara sokaklarda biriken kar yığınlarını kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!