“Avrupa’da ses getireceğiz”

Güncelleme Tarihi:

“Avrupa’da ses getireceğiz”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2015 01:11

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni sezonda Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Kadın Hentbol Takımının Avrupa’da ses getirmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yaşar, liglerde Ankara’ya şampiyonluğu getiren tek takım olduklarını belirtip, “Yeni sezon öncesi de kaliteli oyuncularla kadromuzu genişlettik. Avrupa’da da başarılı olup adımızı duyurmak istiyoruz. Cumhuriyet’in Başkenti Yenimahalle’nin Avrupa’ya damga vuracağına inanıyorum. Hocasından, oyuncusuna kadar Avrupa’da ses getirmek için büyük bir heyecanla yeni sezon bekleniyor” dedi.
2. Lig, 3. Lig ve Amatör futbol takımları için Avrupa standartlarında yeni bir stadı Batıkent’e kazandıracaklarını belirten Yaşar, şunları söyledi:
“Yenimahalle’nin, yeni bir salon ve yeni bir stadı olacak. Sene sonunda ihaleye çıkacak salonu Turgut Özal Mahallesi’ne yapacağız. Yeni stadın yerini Batıkent olarak belirledik. Batıkent Lisesi’nin altında eski bir stadımız vardı, onu yıkıp modern hale getirerek yeni stadımızı oraya yapacağız. Avrupa standartlarında olacak yeni stadımızda, amatör maçlar başta olmak üzere istenirse, 2. ve 3. Lig maçları da oynanabilecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!