AVM’nin iki camı kafalarına düştü

Güncelleme Tarihi:

AVM’nin iki camı kafalarına düştü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 15:14

Başkent’in merkezi 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda bulunan AVM’den düşen onlarca kilo ağırlığındaki camlar, beraber iftar yapmak için bir araya gelen 2 üniversite öğrencisini yaraladı.

Haberin Devamı

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda yer alan bir AVM’nin üstünden onlarca kilo ağırlığındaki bir cam, iftar yapmak için bir araya gelen Gazi Üniversitesi öğrencileri A.B., S.Ü., F.K. ve Ö.Ç.’nin üzerine düştü. Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, F.K. ve S.Ü. yaralandı. Öğrencilerden A.B. ve Ö.Ç., üzerlerine düşen camın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

KÖPRÜCÜK KEMİĞİ KIRILDI

Yaralı öğrenciler, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan F.K.’nın kafasına çok sayıda dikiş atıldığı ve köprücük kemiğinin kırıldığı öğrenilirken, tedavisi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan S.Ü.’nün de sırtından yaralandığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!