Atakoğlu pazar günü MEB Şura’da

Güncelleme Tarihi:

Atakoğlu pazar günü MEB Şura’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2008 00:00

Piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, 9 Mart’ta Ankaralı hayranlarıyla buluşacak. Yapılan yazılı açıklamaya göre, son albümü "İstanbul in Blue" için Türkiye turnesine çıkan sanatçının 9 Mart’taki durağı, başkent olacak.

MEB Şura Salonu’nda verilecek konserde Atakoğlu’na, davulda Horacio El Negro Hernandez, basta Anthony Jackson, gitarlarda Mike Stern ve Wayne Krantz, saksafonda ise Bob Franceschini eşlik edecek. Sanatçının "İstanbul in Blue" çalışması, Grammy’e aday olarak gösteriliyor.

Kastamonu günleri

"4 Mevsim Kastamonu" sloganıyla Atatürk Kültür Merkezi Fuar alanında düzenlenen "Başkent’te Kastamonu Günleri"nde sergiler ve çeşitli gösteriler sunuluyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Başkent’te Kastamonu Günleri" kapsamında, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile Kastamonu’da üretim yapan bazı şirketler, Atatürk Kültür Merkezi’nde stantlar açarak, yöreye ait ürünleri sergileyecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi, ilçe kaymakamlıkları ve belediyeleri ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin desteğiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, yöreye özgü yiyecekler, içecekler, doğal ürünler, dokumalar, el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyalar satışa sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!