At üstünde doğa keyfi

Güncelleme Tarihi:

At üstünde doğa keyfi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2021 23:47

Atlı spor ve binicilik tesislerinin düzenlediği atlı safarilere katılan kent sakinleri, doğayla iç içe bir ortamda vakit geçirme ve stres atma imkânı buluyor.

Haberin Devamı

Ankaralılar, atlı spor ve binicilik tesislerinin düzenlediği atlı safarilere katılarak kentin stresinden uzaklaşıyor. Safarilere katılanlar, atlarla iletişim kurarken bir yandan da doğayla iç içe bir ortamda vakit geçiriyor. Atlarla ilgilenmenin insanlarda rahatlatıcı bir etkisi olduğunu aktaran Prestij Binicilik işletmecisi Sinem Doğan, atlarla iletişimin çocuklarda fiziksel, zihinsel ve duyusal gelişimi arttırdığını da söyledi. Atlı safaride özel eğitimli atların kullanıldığını belirten Doğan, şunları anlattı:

At üstünde doğa keyfi


EĞİTİM DE VERİLİYOR

“Atlı safari turlarımızda, her yaştan insanla iletişim kurabilen, kontrolü sağlayabilen, iyi huylu atlar yer alıyor. Rehber eşliğinde çıkılan turlarda özel eğitimli atlarla güvenli ve eğlenceli vakit geçirilebiliyor. İncek’te kalabalıktan uzakta, 1 veya 3 saatlik turlarda ziyaretçilerimiz at binmenin keyfinin yanı sıra çeşmelerde su içirdikleri atların bakımını da yapabiliyor. Ayrıca hem çocuklar hem de yetişkinler için profesyonel binicilik eğitimleri veriyoruz.”

At üstünde doğa keyfi

Safariler 6 Arap, 4 İngiliz ve 2 ponny cinsi atlarla düzenleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!