AŞTİ’ye nefes

Güncelleme Tarihi:

AŞTİ’ye nefes
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2020 00:55

Hürriyet Ankara’nın gündeme getirdiği AŞTİ esnafının, kiralarda indirim talebi yanıt buldu. Esnaf, pandemi süresince kiraların yüzde 50’sini ödeyecek.

Haberin Devamı

BUGSAŞ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, pandemi nedeniyle yolcu hareketliliğinin minimuma düşmesi nedeniyle zor günler geçiren esnafın sorunları ve talepleri masaya yatırıldı. BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, BUGSAŞ Genel Müdürü Metin Alkaya ve Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği (AŞTİDER) Başkanı Mustafa Özbakır’ın görüşmeleri sonucu, pandemi süresince AŞTİ’de kiralarda yüzde 50 indirime gidildi.

AŞTİ’ye nefes


BORÇLAR 2022’YE ERTELENDİ

Alınan karardan memnun olduklarını kaydeden Özbakır, şunları söyledi: “Sayın Başkan Mansur Yavaş’ın talimatıyla AŞTİ esnafı, pandemi süresi boyunca kiralarının yüzde 50’sini ödeyecek. Var olan tüm borçlar da 2022’ye ertelendi. Karardan çok memnunuz. Bu karar, 400 esnaf için soluk oldu, nefes aldık. Esnafın yanında olduğu için Sayın Başkan’a teşekkür ediyoruz.”

AŞTİ’ye nefes

Hürriyet Ankara, AŞTİ esnafının ‘yüzde 75 oranında indirim’ talebini, dün ‘AŞTİ esnafı İstanbul modeli indirim istiyor’ haberiyle gündeme getirmişti.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!