Aşkınızı yoga ile güçlendirin

Güncelleme Tarihi:

Aşkınızı yoga ile güçlendirin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2010 00:00

Yoga Akademi Kurucusu Prof. Dr. Akif Manaf, “Yoga teknikleriyle zihinsel gerginliğin giderilmesi ve kişinin rahatlamasıyla aşk performansı güçleniyor” dedi.

Haberin Devamı

YOGA Akademi Kurucusu Prof. Dr. Akif Manaf,  yaptığı açıklamada, sevginin en büyük düşmanının zihinsel gerginlik ve stres olduğunu ifade ederek, zihinsel dağınıklık ve konsantrasyon yetersizliğinin, insanın sevdiği kişiye odaklanmasını, duygu ve aşkını göstermesini zorlaştırdığını söyledi. Bu konuda Yoga Akademi’nin uyguladığı orijinal yoga sisteminin çok etkili bir araç olduğunu anlatan Manaf, uygulanan nefes ve bio enerji teknikleri ve vücut çalışmalarının hem konsantrasyonu artırdığını, hem de daha iyi odaklanmayı sağladığını belirtti.
Orijinal yoga sistemi
Zihinsel gerginliğin giderilmesi ve beraberinde gelen gevşemeyle, aşk performansının güçleneceğini bildiren Manaf, zihnin dağılması nedeniyle Sevgililer Günü gibi bazı özel günlerin bile unutulma tehlikesi altında olduğunu savundu.  Konsantrasyon ve meditasyon teknikleriyle, kişinin her konuya daha iyi odaklanabileceğini anlatan Manaf, şunları kaydetti:  “Önemli bir nokta daha var. Orijinal yoga sisteminin uygulanması halinde kişilerin içindeki sevgi potansiyeli ortaya çıkıyor.”

Haberin Devamı

Sevgililerin mutluluğu

YOGA Eğitmeni Özlem Karaöz de 9 yıldır yoga yaptığını ve 18 yıldır iş hayatının içinde olduğunu ifade ederek,  “Yoga yaptıktan sonra sevgi ve aşkın gerçek anlamını anladım” diye konuştu.
Sevgilimi çok seviyorum
Tuğçe Taşkın-Bahri Duman çifti de 6 aydır yaptıkları yoga sayesinde daha az kavga ettiklerini ve daha huzurlu bir birliktelik yaşadıklarını belirttiler. Bahri Duman, yoga sayesinde her şeye daha pozitif baktıklarını ve bu durumun da ilişkilerini olumlu yönde etkilediğini söyledi. Duman, “Galiba 6 aydır sevgilimi daha çok seviyorum” dedi. Volkan Özsoy ve Alev Emine İnce çifti de yogayı birlikte yaptıklarını ifade ederek, uygulanan nefes tekniklerinin ve vücut hareketlerinin birlikteliklerine katkı sağladığını, dile getirdiler. Daha sonra Prof. Dr. Manaf önderliğinde çiftler, “Partnerlerine sevgilerini güçlendirmeye katkı sağlayan” yoga tekniklerini sergilediler.

Manaf, eğİtİm semİnerİ verecek

PROFESÖR Doktor Akif Manaf, Hinduizm ve Budizm tarikatlarının yoga adını kullanarak insanları kandırıp misyonerlik faaliyeti yapmasını engellemek için tüm Türkiye’de seminerler veriyor. Bu amaçla 9-10-11 Nisan tarihlerinde Ankara’da Limak Ambassadore Otel’de eğitim seminerleri verecek olan Manaf, tarikatlara yönelik dikkat çekici açıklamalar yaptı. Günümüzde birçok Hinduizm ve Budizm tarikatının kendini “yoga merkezi” olarak tanıttığını belirten Manaf, bu tarikatların yoga kelimesini bir yem gibi kullanarak masum insanları dogmatik bir tapınma sistemine sürüklediğini söyledi. Yoga yaptığını sanan masum kişilerin, daha üst enerjilere uyumlanacakları söylenerek, Hindistan’daki tarikat aşramlarına götürüldüğünü ve bu aşramlarda harinam inisiasyonu adı altında Hinduizm’e geçiş törenleri düzenlendiğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!