Askeri ataşeye hüzünlü veda

Güncelleme Tarihi:

Askeri ataşeye hüzünlü veda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2007 00:00

Hırvatistan Büyükelçiliği Askeri Ataşe’si Dujmoviç, görev süresinin sona ermesi nedeniyle Gordion Otel’de bir veda resepsiyonu düzenledi.

DÖRT yıldır Ankara’da bulunan Blago Dujmoviç, görev süresinin dolması nedeniyle bir veda resepsiyonu düzenledi. Gordion Otel’de düzenlenen geceye çok sayıda yabancı misyon görevlisi, askeri ataşe ve bazı büyükelçiler katıldı.

KAPIDA KARŞILADI

Bosna Hersek Büyükelçisi Nada Jankovic, Rus Büyükelçi Viladimir Ivanovski, Vatikan Büyükelçisi Antonio Lucibello resepsiyona katılan büyükelçiler arasındaydı. Hırvatistan’ın Ankara Büyükelçisi Gordan Bakota, eşi Snjezana Bakota, Blago Dujmoviç ve yeni ataşe Jerko Letica, konukları kapıda karşıladı. Kokteylle başlayan resepsiyon, açık büfe yemek servisiyle devam etti. Hırvat Büyükelçi Gordan Bakota Askeri Ataşe Dujmoviç’ten övgüyle bahsetti.

Plaket verdi

Dujmoviç, Türkiye’den ayrılacak olmasının kendisini çok üzdüğünü belirttiği konuşmasında, türkçe olarak "Görev yaptığım süre boyunca benden yardımını esirgemeyen Genel Kurmay Başkanlığına ve diğer askeri ataşelere teşekkürü borç bilirim" dedi. Büyükelçinin konuşmasının ardından en kıdemli ateşe olan Ürdün Askeri Ataşesi Khaled Alkzaleh, Dujmoviç’e bir plaket hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!