Asılsız ihbar polisi alarma geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Asılsız ihbar polisi alarma geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 15:05

Polisi arayarak ‘eşini ve çocuklarını öldürdüğü’ ihbarında bulunan şahsın evine kapıyı kırarak giren özel harekat polisleri, alkolün etkisiyle sızan ihbarcıyla karşılaştı. İhbarın asılsız olduğunun ortaya çıkmasıyla mahalleli rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı

 

Keçiören ilçesi Aşağı Eğlence Mahallesi Mercimek Sokağı’nda bir apartmanda yaşayan M.A., önceki gece 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, ‘eşini ve çocuklarını silahla öldürdüğü’ ihbarında bulundu. Bunün üzerine M.A.’nın bildirdiği adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Binanın giriş katında oturduğu belirlenen M.A.’nın kapısını çalan polisler, “Teslim ol” çağrısında bulundu.

KAPIYI KIRIP, GİRDİLER

M.A.’nın polisin çağrısına yanıt vermemesi üzerine çelik yeleklerini giyen ekipler, evin etrafını sararak özel harekat polislerinden yardım istedi. Zırhlı araçlarla olay yerine gelen özel harekat polisleri, düzenledikleri operasyonla kapıyı kırarak içeri girdi.

PSİKOLOJİK SORUNLAR VAR

Haberin Devamı

Evde aldığı alkolün etkisiyle sızan M.A. ile karşılaşan polisler, ihbarın asılsız olduğunu anlayarak rahat bir nefes aldı. Psikolojik sorunları olduğu bildirilen M.A., sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından gözaltına alındı. Söz konusu bina ve çevresinde yaşayan vatandaşlar da operasyonu merak ve endişeyle izlerken ihbarın asılsız çıkmasına sevindiler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!