ASİAD heyetinden Satı Kadın'ın kızına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ASİAD heyetinden Satı Kadının kızına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 11:11

ASİAD heyetinden Satı Kadın'ın kızına ziyaret

Haberin Devamı

KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Eda Ersoy ve üyeler, Kahramankazan'a bir dizi ziyaretlerde bulundular. Ersoy başkanlığındaki ASİAD heyeti, Türkiye'nin ilk kadın milletvekillerinden Satı Kadın'ın kızı Bediha Emre'yi ziyaret ederken, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün eşi Meral Ertürk ile birlikte belediyenin ihtiyaç sahipleri için kurduğu Sosyal Market'i gezip, yapılan yardımlar hakkında bilgi aldılar.

ASİAD heyeti, Kahramankazan'da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk tarafından ağırlanan heyete belediye tarafından üretilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Meral Ertürk, ASİAD heyetine belediyenin ihtiyaç sahipleri için kurduğu Sosyal Market'i gezdirerek, burada yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi. ASİAD heyeti, Meral Ertürk ile birlikte Türkiye'nin ilk kadın milletvekillerinden Kahramankazanlı Satı Kadın'ın kızı Bediha Emre'yi ziyaret etti. Satı Kadın'ın kızı Emre, ziyaretçilerine, annesinin yaşam öyküsünü anlattı.

ASİAD Başkanı Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri, Meral Ertürk'ü Mart ayında düzenleyecekleri Kadın Zirvesi etkinliğine davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!