Artı yönlerimizi gördük eksilerimize çalışacağız

Güncelleme Tarihi:

Artı yönlerimizi gördük eksilerimize çalışacağız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2022 01:48

Sarı-lacivertliler, oynadıkları 3 hazırlık maçında; 2 beraberlik ve bir galibiyet alırken, tecrübeli teknik adam, yeni transferlerin takıma katılımı ile daha da güçleneceklerinin altını çizdi.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü, Kayseri-Erciyes Yüksek Rakımlı Kamp Eğitim Merkezi’ndeki ikinci etap çalışmalarını tamamladı. Başkent ekibi kampın sonunda oynadığı üçüncü hazırlık maçında Süper Lig’deki rakiplerinden Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı.
Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, maçının ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Erciyes’te son maçımızı Alanyaspor’a karşı oynadık. İyi olan yönlerimiz var. Eksiklerimiz de var. Bunları biliyoruz. İnşallah yeni transferlerimizle daha güçlü bir duruma geleceğiz. Alanyaspor maçında da eksiklerimizi daha net görmeye çalıştık. Oyuncularımızda kamp yorgunluğu gözleniyor. Bu da performansımızı doğal olarak etkiliyor. Dinlenip yeni sezon hazırlıklarına Ankara’da devam edeceğiz. Taraftarlarımızı memnun edecek bir takım izlettirmek en büyük hedefimiz.”
Ankaragücü, sezon çalışmalarına başkentte başlarken, ikinci etap kampını da Bolu’da yaptı. Sarı-lacivertliler, ikinci kamp dönemini geçirdiği Erciyes’te oynadığı hazırlık maçlarında; Kayserispor ile 2-2, Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Yeni Malatyaspor’u ise 3-0 yendi.
Sarı-lacivertli ekibin gollerini; Macheda (2), Atakan Çankaya (2), Beridze, Ariyibi, Eren Derdiyok ve Ali Sowe attı.

İLK HAFTANIN KAPANIŞI ERYAMAN’DA

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun 1. ve 2. hafta programlarını açıklandı. Son şampiyon Trabzonspor, 5 Ağustos günü saat 19:15’te ligin yeni ekibi İstanbulspor ile sezonu açacak.
Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e dönen Ankaragücü, sezonun ilk haftasında, geçen sezon büyük bir çıkış yaparak ligi üçüncü sırada bitiren ve ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil eden Konyaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45’te Eryaman Stadı’nda oynanacak ve ilk haftanın kapanış mücadelesi olacak.
Ankaragücü ligin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 14 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, ligin üçüncü haftasını maç yapmadan geçecek.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR KUPA MAÇINA

Haberin Devamı

Ankaragücü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kayseri’de gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlarken, oyunculara iki gün izin verildi. Lig başlayana kadar antrenmanlarını Beştepe’de kendi tesislerinde sürdürecek olan sarı-lacivertliler, 29 Temmuz’da, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupasında Gençlerbirliği ile Eryaman Stadı’nda karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!