Arılar zirveye uçtu

Güncelleme Tarihi:

Arılar zirveye uçtu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 15:56

Arı Koleji Yıldız Kız Basketbol Takımının yenilgisiz Türkiye şampiyonluğunu kazanmasının ardından, Küçük Kız Basketbol Takımı da Türkiye şampiyonasında zirveye çıktı. Ankara şampiyonu unvanı ile gittiği grup maçları ve yarı finallerde başarısını sürdüren Arı Koleji, finallerde de rüzgar gibi esti.

Haberin Devamı

Küçük Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası, 17-22 Nisan günleri arasında, Manisa’da yapıldı. Çekişmeli geçen Türkiye finallerinde grubunu birinci tamamlayan siyah-sarılı ekip, yarı finalde Bayrampaşa Mehmet Akif Ortaokulu’nu 58-37 yenerek finalist oldu.
Finalde, Ankara Özel Bilişim Koleji ile karşılaşan Arı Kolei, müsabakayı 43-39 kazanarak, 2016-2017 sezonu Okullar Arası Küçük Kız Basketbol müsabakalarını Türkiye şampiyonu olarak bitirdi. Küçük kızlar, Ankara birinciliğinde de Özel Bilişim Koleji’ni mağlup etmişti.

ERKEN YAŞTA EĞİTİM BAŞLIYOR

Öğrencileri, basketbola 6 yaşında okul öncesi eğitim döneminde başlattıklarını belirten Arı Okulları Spor Etkinlikleri Koordinatörü Tuncay Alkoca, “2 Türkiye şampiyonluğunun mutluluğunu yaşıyoruz. Okul kurucumuz Sıtkı Alp’in spora verdiği değerin ve sunduğu olanakların meyvesini toplamayı sürdürüyoruz. Tüm bu sürece katkı sağlayan; yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü’nün ekibine de verdiği önemli destekler için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!