Aradığınız Gençler’e ulaşılamıyor

Güncelleme Tarihi:

Aradığınız Gençler’e ulaşılamıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2021 00:14

Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro kurmakta zorluk yaşayan kırmızı-siyahlılar, ilk yarıda gelen gollerle dağıldı. Ege temsilcisi, kritik maçta 3 puana; Zulj, Ndiaye ve Halil’in (2) golleri ile ulaştı.

Haberin Devamı

Stat: Gürsel Aksel
Hakemler: Burak Şeker (**), Mehmet Cem Hanoğlu (**), Murat Ergin Gözütok (**)
Göztepe: İrfan Can (***), Murat (***), Mihojevic (***), Titi (***), Berkan (***), Halil (***) (dk. 82 Batuhan *), Soner (**) (dk. 69 Beykan *), Zulj (***) (dk. 60 Kubilay *), Nwobodo (***), Tripic (**) (dk. 60 Napeleoni **), Ndiaye (***) (Dk. 69 İdeye **)
Gençlerbirliği: Nordfeld (*), Johansson (*) (dk. 46 Ömürcan *), Toure (*), Diego (*) (dk. 46 Mustafa Çeçenoğlu *), Polomat (*), Gökhan (* (dk. 46 Rahmetullah *), Soner (*), Murat (*) (dk. 76 Mustafa Seyhan *) , Motta (*), H.İbrahim (*), İlker (*) (dk. 74 Metehan *)
Goller: Dk. 25 Zulj, Dk. 45 Ndiaye, dk. 45+2 ve 71 Halil (Göztepe)
Sarı kartlar: Titi (Göztepe), Murat, Motta (Gençlerbirliği)

Gençlerbirliği, Süper Lig’in 20. haftasındaki kritik mücadelede, Göztepe’ye deplasmanda 4-0 yenildi. Kırmızı-siyahlılar, üst üste üçüncü kez kaybederken, 19 puanla yeniden ateş hattına indi.
13. dakikada sol kanattan H.İbrahim ortaladı. İlker’in şutunda top yandan auta gitti.
25. dakikada Göztepe öne geçti. Sağ kanattan Berkan’ın kullandığı köşe atışında, ön direkteki Zulj kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-0.
36. dakikada Halil’in vuruşunda, kaleci Nordfeldt meşin yuvarlağı kornere uzaklaştırdı.
45. dakikada Göztepe skoru 2-0’a getirdi. Halil’in pasını alan Ndiaye ceza alanı içinde yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-0.
45+2. dakikada Göztepe farkı 3’e çıkardı. Motta’nın hatalı pasını alan Halil, ceza sahasında kaleciyi de çalımlayıp topu filelere yolladı ve devrenin skorunu 3-0 olarak belirledi.

3 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

Gençlerbirliği, ikinci yarının başında 3 oyuncu değişikliği birden yaparken, ev sahibi takım skorun verdiği rahatlık içinde daha güvenli oynadı.
71. dakikada, İdeye’nin pasını iyi değerlendiren Halil, kendisinin 2, takımının 4. golünü attı: 4-0. Kalan bölümde çabalar sonuç vermedi ve mücadele 4-0 sona erdi.

Haberin Devamı

NOTLAR:

FORVETTE ZORUNLU REVİZYON

Gençlerbirliği, sakat ve cezalar nedeniyle, Göztepe karşısına farklı bir kadro ile çıktı. Candeias, Arda ve Sefa, sarı kart cezaları nedeniyle bu müsabakada oynayamadı. Ayite ve Stancu sakatlığı, Sio da izinli olduğu için kadroda yer almadı. Genç oyunculardan Gökhan ve İlker, 11’de maça başlarken, Gökhan, devre sonunda yerini Rahmetullah’a bıraktı.

KARAMAN MAÇI LOCADAN İZLEDİ

Göztepe ile anlaşan Teknik Direktör Ünal Karaman, müsabakayı stat locasından izledi. 2 takım, Süper Lig’de 35. kez karşılaşırken, Göztepe, galibiyet sayısını 14’e, attığı gol sayısını ise 43’e çıkardı. İzmir ekibi, ligde 3 maç sonra evinde galip gelirken, Gençlerbirliği’nin deplasmandaki galibiyet hasreti 4 müsabakaya yükseldi.
Geride kalan sezon oynanan iki maçı da 3-1 kazanan, Gençlerbirliği bu kez beklemediği bir mağlubiyet ile karşılaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!