Apple saati 30 dakika ileri aldı

Güncelleme Tarihi:

Apple saati 30 dakika ileri aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2012 10:43

Apple marka akıllı telefonlarının alarmını kurarak güne başlamak isteyen kullanıcılar bu sabah saat sürpriziyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Alarm sesiyle uykularından uyananlar, telefonları üzerindeki saatin, olması gerekenden yaklaşık yarım saat ileride olduğunun farkına varınca önce olan bitene anlam veremedi. Evinden çıkıp işine erken varan çalışanlar, okula erkenden giden öğrenciler yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. İşe ulaşmak için servis bekleyen vatandaşlar, araçların gelmemesi üzerine panik yaşadı.

GÜNCELLEME HATASI MI?

Apple, iPhone telefonlar için dün kullanıma sürdüğü iOS 6 işletim sistemi ile böyle bir hatanın meydana gelmiş olabileceği düşünülüyor. Vatandaşlar otomatik olarak ileri alnınan saate Twitter’da tepki gösterdi. Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefon kullanıcıları da saatlerinin istekleri dışında ileri alındığını söyledi.

GOOGLE MAPS ARTIK YOK

Haberin Devamı

İşte Apple’ın fazla mesai yaptırdığı Twitter kullanıcıları:

@khekimoglu Bu sabah çok ilginç bir şekilde iPhone’un saati yerel saatten 20 dk ileri olmuş. Çevremdeki iPhone kullanan çoğu kişinin başına da gelmiş.
@bpaksu iPhone saati yarim saat ileri yaparak küçük bir şakayla uyandırdı bu sabaha.
@yesari Güncelleme sonrası telefonun saati yarım saat ileri olmuş. Ben de bu yarım saati ona küfrederek değerlendirdim!!!
@_ademc Dikkat iPhonelar yarim saat ileri.
@osskeeeee Sanki gece Bermuda Şeytanı ücgeninden geçtik bu ne layn iphoneum yarim saat ileri,kol saatlerim hepsi farklı!! allahtan tv calışıyor.

iOS 6 İLE NE DEĞİŞECEK / FOTOGALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!