Antrenörlere eğitim semineri

Güncelleme Tarihi:

Antrenörlere eğitim semineri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2006 00:00

Bursa TOFAŞ Spor kulübü’ne bağlı olarak Ankara’da 6 yıldır faaliyet gösteren Ankara TOFAŞ Basketbol Okulları ve Spor Kulübü, 2. Antrenör Gelişim Semineri’ni Rüştü Yüce Eğitim Merkezi’nde yaptı.

Ankara genelinde 10 ayrı salonda çalışmalarını sürdüren ve 6. yılında 800’ün üzerinde öğrencisiyle Ankara’nın en fazla oyuncu potansiyeline sahip organizasyonu olan TOFAŞ Basketbol Okulları, kendi kalite standartlarını daha da yükseltmek amacıyla okullarında çalışan 35 antrenör ve koordinatöre eğitim semineri düzenledi. TOFAŞ Basketbol Okulları Ankara Sorumlusu Gencer Baytimur, Ankara TOFAŞ Basketbol Okulları olarak amaçlarının bir ’Toplam Kalite Standardı’ oluşturmak ve bunu en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirtti.

3 başkentli listede

Beko Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 9.hafta geride kalırken, ligin istatistik liderleri arasına 3 başkentli oyuncu girdi. Sayı krallığı yarışmasında, Casa TED Kolejliler’de oynayan ABD’li Charles Davis, 19.8 ortalamayla üçüncü durumda bulunuyor. Casa TED Kolejliler forması giyen diğer ABD’li Marques Green, 7 ortalamayla asist krallığında, 3.1 ortalamayla top çalmada ilk sırada yer alıyor. Blok krallığında da Casa TED Kolejliler’den Jay Hansen, 3 ortalamayla birinci durumda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!