Antrenörler unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Antrenörler unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 15:01

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile TÜFAD Ankara Şubesi’nin birlikte düzenlediği ödül töreninde, futbola hizmet eden antrenörlere ödül verildi. Türk ve Ankara futboluna hizmet eden 65 yaş üstü teknik adamlara ödülleri dağıtılırken, salonda duygusal anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Törene TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Ankara Şube Başkanı Feridun Köse, Gençlik ve Spor eski Bakanı Yücel Seçkiner, Emniyet eski Genel Müdürü, Olağanüstü Hal Bölge Valisi ve Devlet eski Bakanı Ünal Erkan, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Kurucu Başkanı Rıza Sümer, Gençlerbirliği Kulübü eski Başkanı Hasan Şengel, başta olmak üzere, ay-yıldızlı formayı giyen, Milli Takımlar dahil, amatör ve profesyonel liglerde teknik adam ve antrenör olarak görev yapan Ankara’nın yetiştirdiği önemli isimler katıldı. TSYD Genel Başkanı İsmail Dilber ve TÜFAD Ankara Şube Başkanı Feridun Köse yaptıkları konuşmalarda, Ankara’nın, Türk futboluna her platformda büyük katkılar sunduğunun altını çizerek, bir vefa etkinliğine imza atmak için bir araya geldiklerini ifade etti.

Haberin Devamı

YÜCEL SEÇKİNER’DEN JEST

Gençlik ve Spor eski Bakanlarından Yücel Seçkiner, İsmail Dilber ve Feridun Köse’ye geçmişte futbolumuza hizmet edenlere gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederken, Seçkiner ve Ünal Erkan, Ankara’nın Türk futbolu için çok samimi bir liman olduğuna vurgu yapıp, tüm teknik adamları kutladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAYANLAR OLDU

Ödül töreni esnasında yıllar sonra birbiri ile biraraya gelen teknik adamlar arasında duygusal anlar yaşadı. Anılar tazelendi, geçmişe
yolculuk esnasında zaman zaman gözler yaşardı. Hasan Şengel’in gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.
Teknik adamların yanı sıra, futbola katkı sunan; yöneticiler, oyuncular ve gazeteciler de ödüllendirildi.

BAKMADAN GEÇME!