Antika dükkânında 1 saat rap müzik

Güncelleme Tarihi:

Antika dükkânında 1 saat rap müzik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2020 01:26

‘Spade’ adıyla tanınan Ankaralı ‘rap’çi Cem Deniz, Ulus’taki bir antikacı dükkânında mikrofon başına geçerek 1 saat boyunca (doğaçlama) performans sergiledi. Deniz, performansının video görüntülerini de kliplendirerek YouTube kanalından müzikseverlerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Ankara’da sokaklarda ve çeşitli etkinliklerde rap müzik söyleyerek kendine özgü bir hayran kitlesi edindiğini anlatan Deniz, “Bu kentin rap enerjisini ve kültürünü yaymak istiyorum, bu nedenle kayıt için Ulus’u tercih ettim” dedi. Cem Deniz Ankara’daki rap müzik kültürünü şu sözlerle tanımlıyor:

Antika dükkânında 1 saat rap müzik


RAP’İN HAYAT OKULU ANKARA

“Ankara rap kültürünü saygı, sevgi, dayanışma, mücadele ruhu, bilginin ve kişisel gelişimin değerleriyle birlikte öğreten bir hayat okulu. Benim müziğim Ankara sokaklarında yaptığım freestyle (doğaçalama) rap performansları ve atışmalarla tanınır hale geldi. İçinde olan birisi olarak söylüyorum, bu kentte rap müzik için dünyada kendinden söz ettirecek bir potansiyel var. Bu müzik kültürle yükselir ve Ankara bunu sanatçıya verecek kültüre sahip. Bu hissi daha fazla verebilmek için Başkentin tarihi merkezi Ulus İtfaiye Meydanı’ndaki antika dükkânını seçtim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!