Ante Kulusiç tribüne çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ante Kulusiç tribüne çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2020 00:32

Yeni transferlerle birlikte kadrosundaki yabancı futbolcu sayısı 15’e yükselen sarı-lacivertliler, tecrübeli ismi devre dışı bıraktı. 34 yaşındaki oyuncu bu süreçte farklı bir adım atılmazsa, ara döneme kadar görev alamayacak.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde beklenen oldu ve Ante Kulusic, sezonun ilk yarısı için takım listesine yazılmadı. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ekiplerinin 2020-2021 sezonunun ilk yarısı için A takım listesini yayımladı. Ankaragücü, tecrübeli Hırvat stoperi Ante Kulusic’i 30 kişi olarak bildirilen listeye almadı.
Transfer yasağını kaldırdıktan sonra yeni oyuncularla anlaşan sarı-lacivertliler, kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 15’e yükselince, bir isimden feragat etmek zorunda kaldı ve Kulusiç’i devre dışı bıraktı. 34 yaşındaki oyuncu, bu süreçte farklı bir adım atılmazsa, ara döneme kadar görev alamayacak. Başkent ekibi, sezon sonunda sözleşmesi biten Ante Kulusic ile 1 yıllık yeni mukavele imzalamıştı.

YABANCI SAYISI 16’YA ÇIKTI

Ankaragücü’nde, geçen sezon liste dışı kalan Nduka ile sezon başında yollar ayrılırken, sözleşmesi devameden diğer bir yabancı olan Sırp Stanojevic, Ankaraspor’a kiralandı. Yeni gelen isimler; Diousse, Endri, Voca, Bolingi, Paintsil, Adzic, Sarlija ve Börven ile geçen sene takımda bulunan; Pinto, Lukasik, Pazdan, Kıtsıou, Lobjanıdze ve Fredrich, listeye yazılan isimler oldu. Ankaragücü’ne, 2018-2019 sezonunun devre arasında gelen Kulusiç, istikrarlı bir çizgi yakalarken, bu sezonun ilk maçında BŞB Erzurumspor’a karşı 11’de maça başlayıp, 90 dakika sahada kaldı. Tecrübeli savunmacı, daha sonraki Demir Grup Sivasspor ve Hes Kablo Kayserispor müsabakalarında yedek bekledi. Uzun süredir futbol yaşamını Türkiye’de sürdüren Kulusiç, Hacettepe, Gençlerbirliği ve Balıkesirspor formaları da giydi.

Haberin Devamı

TARAFTARIMIZ ÇOK ATEŞLİ

Ankaragücü’nün gurbetçi transferlerinden Şahverdi Çetin, sarı-lacivertli taraftarların ateşli ve fanatik olduğunu söyledi.
Kulübün sosyal medya kanalına konuşan Şahverdi Çetin, Almanya’da doğup büyüdüğünü ancak her zaman Türk takımlarını izleğini belirterek, “Ankaragücü’nü de takip ediyordum. Burada olmaktan mutluyum. Hedefim Ankaragücü’nde ve milli takımda oynamak” dedi.
Bu hedefini gerçekleştirmek için çok çalışacağını ifade eden Şahverdi, “Takımda forma giymek ve milli takıma gitmem için her şeyimi vereceğim ve çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Ante Kulusiç tribüne çıktı


MİNİK TARAFTARA İMZALI FORMA

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabından kendisine ulaşan ve lenfoma tanısı koyulan minik taraftara istediği imzalı formayı hediye etti.
Minik taraftar Berat Ali’ye acil şifalar dileyen Mert, “Berat Ali’nin isteğini yerine getirmek, ona tedavi sürecinde moral olarak verdiğimiz ufak bir destektir. İhtiyacı olan morali sağlayabildiysek ne mutlu bize. Kendisine Ankaragücü adına desteğimizi hissettirebilmişizdir umarım” diye açıklamada bulundu.
Berat Ali’nin babası Ertuğrul Bora Özomak ise “Ankaragücü’nü ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Başkanımız Fatih Mert, başkan vekilimiz Tamer Açar ve kulübümüzün değerli personeline, bizim bu zor günlerimizde, oğlumuzu mutlu etmelerinden ötürü şükran ve minnet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!