Antalyaspor'da tek beklenti Başakşehir galibiyeti

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda tek beklenti Başakşehir galibiyeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2021 10:07

Antalyaspor'da tek beklenti Başakşehir galibiyeti

Haberin Devamı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor başkanı Aziz Çetin, sahalarında oynayacakları Başakşehir maçında tek beklentilerinin galibiyet olacağını söyledi.

Ligin 10'uncu haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i ağrılayacak Fraport TAV Antalyaspor, bir günlük iznin ardından çalışmalarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tekrar başladı. Kırmızı beyazlı takım futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlıarda Pazar günü oynanacak zorlu Başakşehir maçında sakatlığı bulunan Poli ve Doğukan Nelik dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

ANTALYASPOR VE BOFFİN'E PARA CEZASI

Geçen hafta oynanan DemirGrup Sivasspor maçında sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na(PFDK) sevk edilen Fraport TAV Antalyaspor ve Boffin'e para cezası verildi. Kurul Antalyaspor'a 9 bin, kaleci Boffin'e ise 13 bin TL para cezası uyguladı.

'TEK BEKLENTİMİZ GALİBİYET'

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, yeni futbol sorumluları Nuri Şahin ile ilk kez seyircilerinin karşısına çıkacaklarını söyledi. Çetin, “Heyecanla bu maçı bekliyoruz. Şehrin takıma ve yeni futbol sorumlumuz Nuri Şahin'e destek vereceğine inancımız sonsuz. Sahamızda oynayacağımız Başakşehir maçından tek beklentimiz galibiyet almak. İyi bir maç olmasını diliyorum" dedi.

'MHK'DE YAPISAL DEĞİŞİKLİK OLMALI'

Görevinden istifa eden Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı ile ilgili Çetin, “MHK'de yapısal değişiklik olması gerektiğini zaten söylemiştik. Muhtemelen haziran ayına kadar yeşil yönetim belirlenir. Büyük bir hassasiyet gösterilmesini istiyoruz. Türk futbolu için olumlu ve hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!