Annenize özel pasta tasarımları

Güncelleme Tarihi:

Annenize özel pasta tasarımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 00:00

ANNELER Günü’nde onun için özel olarak hazırlanmış bir pasta hediye etmeye ne dersiniz? Ankara’da bulunan pek çok kafe ve pastane, bu gün için özel pastalar hazırlamaya başladı bile. Meyveli, çikolotalı, bademli ya da karamelli hazırlanabilen pastaların üzerine istenilen resimler bastırabilir, üç boyutlu figürleri yerleştirebiliyor.

Haberin Devamı

Pastaların üzerindeki figürler, konusunda uzman pasta heykeltraşlarınca hazırlandığı için, en azından bir gün önceden sipariş verilmesi gerekiyor. Çünkü heykeltraşlar pastalarla bir eser gibi uğraşıyor. Anneler Günü için en çok tercih edilen pastalar arasında, üzerinde çiçek figürü bulanan pastalar yer alıyor. Tabi bir de anne ve çocuk figürlerinin olduğu pastalar var ki, onlar da bu özel günde anneleri hem duygulandırıyor hem de enfes tadıyla büyülüyor.

Tek bir telefonla annenizin kapısında

Malzeme kalitesine ve estetik görünüme özen gösteren Aslı Börek sunduğu fırsatlarla Anneler Günü’nde de yardımcı oluyor. Pasta sanatındaki başarısını madalya, plaket ve sertifikalarla tescilleyen Aslı Börek, özel günlerde sunduğu birbirinden farklı fırsatlarla müşterilerini cezbediyor. Anneler Günü’ne özel yüzde 30 indirim yapan firma, bir telefonla Türkiye’nin her yerine pasta hizmeti sunuyor.
Aslı Börek: Güvenlik Cad. No:79/B Aşağı Ayrancı Tel: 467 36 08

Haberin Devamı

Annenizi özel hissettirin

Uzun yılların getirdiği pastacılık tecrübesiyle hizmet veren Cakeland Pattiserie, bugüne özel hazırladığı pastaları annesini mutlu etmek isteyenlerin beğenisine sunuyor. Cakeland Pattiserie’den alacağınız pastalar, tatlılar, unlu mamüller, çikolatalar ve özel hediyelik ürünlerle annenizin gününü daha özel hale getirebilirsiniz.
Adres: 8. Cad. 16. Sok. Hekimköy Sitesi No:3 Ümitköy
Tel: 235 44 00

Annenizin gönlüne taht kurmaya aday

Fundaclassy bölümüyle kişiye özel pasta tasarımları yapan Funda Pastaneleri, her özel günde olduğu gibi Anneler Günü’nde de pastalardan sanat eseri yaratıyor. Her zevke uygun pasta tasarımları yapan Funda Pastaneleri, Anneler Günü’ne özel hazırladığı dekorlu cupcake ve dekorlu kurabiyelerle de annenizin gönlüne taht kurmaya hazırlanıyor.
Funda Cafe & Patısserıe: Uğur Mumcu Cad. Kuleli Sokak No: 91/A GOP
Tel: 436 46 56

Butik pasta furyası annenizi de sarsın

Ankara’nın en yaratıcı ve keyifli pastalarına imza atan Kuki House, farklı tasarımlarıyla annelerin özel günlerinde de yanında. Kuki House’nin mutfağında çalışan heykeltraşlar pastaları sizin belirlediğiniz konsept doğrultusunda şekillendiriyor.
Butik pasta alanında ilk sırayı yıllardır kimseye kaptırmayan Kuki, annelere özel birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle sizlere hitap eden Kuki, özel günlerde de sanatsal bir seri üretime geçiyor.
Kuki Plus: Filistin Sokak No:4 GOP Tel: 427 14 00

Haberin Devamı

Annenize pasta kursu hediye edin

Kişiye özel pasta tasarımlarının yanında pasta yapım ve pasta süsleme kursları da veren Pastart Butik Pasta, Anneler Günü’nü özel pasta ve kurabiyelerle kutluyor. Anneler Günü’nde annenizi en sevdiği pastayla mutlu edebileceğiniz gibi, ona pasta yapım ve süsleme kursu da hediye edebilirsiniz.
Adres: Atatürk Bulvarı No: 231/1 Kavaklıdere Tel: 428 03 83-84

Kocaman bir kalbi papatyalarla süsleyin

Yılların verdiği tecrübeyle kaliteli işlere imza atan Mado, Anneler Günü’nü de en güzel şekilde değerlendiriyor. Başımızın tacı annelerimiz için o özel günde, sevgi dolu öneriler sunan Mado, anneler için hazırladığı özel pastalardan almanızı öneriyor.
Mado ustalarının hazırladığı Anneler Günü pastaları kakaolu pandispanyası, bol çikolata kaplı, fıstığı ve bol parça çikolatasıyla, sevginizi annenize armağan ettiğiniz kocaman bir kalp üzerine özenle yerleştirilen minik kalpler ve incilerle süslenmiş, çok özel bir pasta.
Papatyalarla süslü bir pasta önerisi de sunan Mado, beyaz pandispanyası, beyaz kreması ve bol meyvesi, muz ve krokanıyla hafif olduğu kadar lezzetli olan pastaları, papatyalar ve incilerle süslüyor.

Haberin Devamı

Annelere özel yüzde 20 indirim

Ankara’nın üç noktasında hizmet veren Denizatı Pastanesi, Anneler Günü’nde yaş pastalar ve brunch dahil tüm ürünlerde annelere özel yüzde 20 indirim uyguluyor. Bugüne özel kalp şeklinde pastalar üreten Denizatı Pastanesi’ne, özel siparişler de verebilirsiniz.
Adres: Hoşdere cad. No:206/D Çankaya
Tel: 438 22 22

Günün tadını pastanede çıkarın

Anneler Günü’nde annelere ücretsiz brunch hizmeti sunan Elizinn Pastanesi, bugüne özel hazırladığı pastalarıyla da ilgi çekiyor. Kişiye özel şekil ve renklerde yaş pastalarıyla beğeni toplayan Elizin Patiserie’de annenizle birlikte günün tadını çıkarabilirsiniz.
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi No: 81 / A Kavaklıdere
Tel: 427 40 45

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!