ANKÜ Meslek’e üç gümüş madalya

Güncelleme Tarihi:

ANKÜ Meslek’e üç gümüş madalya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:39

Turizm Haftası nedeniyle Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Meslek Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte, ‘Ankara’yı Tanıyalım’ konulu yarışmanın kazananları ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Turizm Haftası nedeniyle Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Meslek Lisesi’nde (ANKÜ) bir etkinlik düzenlendi. Okul Müdürü Sami Nurtaç Turan’ın turizmin önemine dikkat çektiği programda, ‘Ankara’yı Tanıyalım’ konulu Turizm ve Kültür Yarışması’nın kazananları da ödüllendirildi.
Yarışmada, birinciliği kazanan Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi öğrencilerine ödüllerini Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük verdi. İkinci olan Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine ödülleri İlçe Tarım Müdürü Güven Alpsoy, üçüncü olan Şehit Sebahattin Koçak İmam Hatip Lisesi’ne ise ödülleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İrfan Özüdoğru tarafından verildi.

LEZZET YARIŞI

Düzenlenen yemek yarışmalarında dereceye girenlerin de ödüllendirildiği programda, İstanbul Uluslararası Gastronomi Yarışması’nda ANKÜ Meslek’e üç gümüş madalya kazandıran Dilan Deniz, Kutay Kargın ve Murat Sait Yıldız’a da ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Arık verdi. Ödül töreninin ardından program, öğrencilerin hazırladığı kokteyl ile son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!