Ankara'yı coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Ankarayı coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 02:18

Ankara’dan İstanbul’a giderken geçirdiği trafik kazasında yaralanan Bengü, Başkent’te sahneye geri döndü. Shopping Fest konserleri kapsamında Ankaralı sevenleri ile buluşan sanatçıya minik hayranları eşlik etti.

Haberin Devamı

Shopping Fest konserler dizisinde sanatçı Bengü, sevilen şarkılarını Armada Alışveriş Merkezi’nde Başkentliler için seslendirdi. Geçtiğimiz günlerde Ankara’dan İstanbul’a dönerken geçirdiği korumasının hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan Bengü, kötü günlere rağmen Başkent’te hayranlarıyla birlikte olmanın, onların gözlerindeki ışıltıları görmenin güzel bir duygu olduğunu söyledi.

14 aylık bebek sahnede

Bengü sahnede, konserini izleyenler arasında bulunan engelli genç hayranı Yaprak Karakuş ile özel olarak ilgilenirken, 14 aylık Mine adlı bebeğin sahneye yürüyerek çıkması üzerine, küçük çocuğu kucağına alarak bir süre birlikte şarkı söyledi. Bengü konserde, Korkma Kalbim, Veda, Kalbi Olan Ağlıyor gibi popüler parçalarının yanı sıra remix şarkılarını da seslendirdi.

Son gösteri

Haberin Devamı

Alışveriş Festivali süresince 15 kişilik pandomimci ateş sihirbazıyla görsel şov sunan Rus Ateşi, Bengü konseri öncesi Ankara’daki son gösterilerini sundu. Festival için Moskova’dan geldikleri Ankara’yı ilk kez gördüklerini ve çok beğendiklerini ifade eden Rus Ateşi sihirbazları, “Ankara’yı ve bize gösterilen ilgiyi asla unutmayacağız. İnanın buradan ayrılmak istemiyoruz” dedi.

Sokaklar canlandı

Öte yandan Shopping Fest kapsamında devam eden gösteriler Ankara sokaklarına canlılık getirdi. Alışveriş merkezleri, caddeler, Kızılay ve Ulus gibi kent meydanlarında kimi zaman büyüleyici ateş şovu, kimi zaman bir ülkenin halk dansları topluluğu kimi zaman da nefes kesen akrobatlar, Ankaralılar’ın karşısına çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!