Ankaralı Namık’ın başı yine dertte

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı Namık’ın başı yine dertte
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 00:00

Ankara’da çeşitli suçlardan defalarca gözaltına alınan şarkıcı Namık Uğurlu, arkadaşından ödünç aldığı aracı vermeyince soluğu yine emniyette aldı.

ANKARA emniyeti tarafından daha önce de adam yaralama ve gasp gibi iddialarla defalarca gözaltına alınan şarkıcı Namık Uğurlu bu kez de istanbul’da gözaltına alındı.

Arabayı geri vermedi

"Ankaralı Namık" adıyla tanınan türkücü Namık Uğurlu (32), "emanet aldığı arkadaşına ait lüks otomobili geri vermediği" gerekçesiyle polisler tarafından yakalandı. 4 Ekim 2008’de arkadaşı Metin Yaşar’dan klipte kullanmak üzere 34 HAK 30 plakalı lüks otomobilini alan Namık Uğurlu, aradan bir gün geçmesine karşın otomobili getirmedi.

Hırsızlık suçlaması yapıldı

Aracın sahibi Metin Yaşar, Tuzla Polis Merkezi’ne giderek, kendisine ait otomobili söz verdiği tarihte getirmediği ve telefonlarına da çıkmadığı gerekçesiyle Namık Uğurlu hakkında şikayette bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri, Pendik’teki evinde gözaltına aldıkları Uğurlu’yu şube müdürlüğüne getirdi. Söz konusu otomobilin Uğurlu’nun evinin önünde park halinde bulunduğu belirtildi. Uğurlu, Emniyet görevlileri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Apli Tıp’a götürüldü.

Şubeden salıverildi

Emanet aldığı arkadaşına ait lüks otomobili geri vermediği" gerekçesiyle gözaltına alınan Namık Uğurlu, Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda şubeden salıverildi. Uğurlu’nun evinin önünde park halinde bulunan otomobil şikayetçi Yaşar’a teslim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!