Ankaralı golfçüler buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı golfçüler buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 00:00

Başkent’in tek golf kulübü olma özelliği taşıyan Ankara Golf Kulübü, yaza veda partisi düzenledi. Üyeleri arasında çok sayıda seçkin ismin bulunduğu kulübün başkanı Orhan Hallik, golf sporuna ilginin yoğun olduğunu ancak tesis sıkıntısı yaşadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Üyeleri arasında çok sayıda seçkin ismin bulunduğu kulübün başkanı Orhan Hallik, golf sporuna ilginin yoğun olduğunu ancak tesis sıkıntısı yaşadıklarını anlattı. Üyeleri arasında Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra çok sayıda milletvekili ile Golf Federasyonu Asbaşkanı Erol İslamoğlu gibi isimlerin yer aldığı Ankara Golf Kulübü, yaza veda partisi düzenledi. Ahlatlıbel’deki tesiste yapılan veda partisine çok sayıda kulüp üyesi katıldı. Geceye Kulüp Başkanı Orhan Hallik ev sahipliği yaptı. Hallik, 2008 yılından itibaren Ankara Golf Kulübü adıyla faaliyet gösterdiklerini anlattı.

150 üyesi var

150 üyesi olan kulübün yıl içinde çeşitli turnuvalar düzenlediğini belirten Hallik, kulüpte ayrıca temel golf eğitimi verildiğini de dile getirdi. Ankara’da golf sporuna ilginin iyi olduğuna dikkat çeken kulüp başkanı, “Saha olsa bu ilgi daha da artacak. Golf için büyük araziler gerekiyor. Bunun için arayışlarımız sürüyor. Golf Türkiye için yeni bir spor ancak bugün geldiği nokta bu sporun çok hızlı geliştiğini gösteriyor. İnsanlar pahalı sporu olarak biliyor ama herkesin oynayabileceği bir spor dalı” diye konuştu.

Müzikli gece

Haberin Devamı

Geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan yaza veda partisinde davetliler, kış öncesi açık havanın tadını çıkardı. Açık büfe yiyecek ve içecek ikramının yapıldığı gecenin müziklerini ise kulüp üyeleri yaptı. Sırayla dj kabinine geçen üyeler, müzikleriyle geceye renk kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!