Ankaragücü’nün zirve yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nün zirve yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2021 23:27

Denizlispor ve Gençlerbirliği galibiyetlerinin ardından, İstanbulspor engelini de kayıpsız geçip kazanma serisini 3’e çıkaran sarı-lacivertliler, son 4 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig’in hafta içi mesaisinde İstanbulspor’u deplasmanda Eren Derdiyok’un penaltı golü ile 1-0 yenen Ankaragücü zirve yürüyüşünü hızlandırdı. Denizlispor ve Gençlerbirliği galibiyetlerinin ardından, İstanbulspor’u da deviren sarı-lacivertliler, 5 maç sonunda topladığı 11 puanla üçüncü basamağa yükseldi.
Ligde geride kalan 5 haftada hiç kayıp yaşamayan ve 15 puanla ilk sırada bulunan Bereket Sigorta Ümraniyespor’un ardından, 12 puanla Eyüpspor geliyor. Ankaragücü, ligin 6. haftasında 20 Eylül Pazartesi günü Eryaman Stadı’nda, Menemenspor ile karşılaşacak.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, geçen sezon bir dönem çalıştığı takımı İstanbulspor’a karşı takımını galibiyete taşırken, tecrübeli oyuncu Eren Derdiyok da Gençlerbirliği maçının ardından sarı-siyahlılara da bir gol atıp, kendini göstermeye başladı.

432 DAKİKADIR GOL YEMİYORLAR

Sezona üst üste aldığı iki beraberlikle giren ardından da 3 maçını kazanıp 3. sıraya yerleşen Ankaragücü, kalesini gole kapattı.
Sezonunilk hafta maçında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan ve Sefa Kınalı’nın golüyle yenik duruma düşen Ankaragücü, o maçın ardından rakiplerine 432 dakikadır gol sevinci yaşatmadı.
Ankaragücü kendi sahasında Kocaelispor ile golsüz berabere kalırken, sonrasında oynadığı müsabakalarda; Denizlispor (3-0), Gençlerbirliği (2-0) ve İstanbulspor (1-0) yenmeyi başardı.

TARAFTAR MAĞAZASI BUGÜN AÇILIYOR

Ankaragücü’nün markalı ürünlerinin satılacağı taraftar mağazası (Ankaragücü Store) bugün saat 12.30’da Subayevleri Vega Avm’de açılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, Başkan Faruk Koca ile birlikte bazı futbolcuların da açılışa katılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İKİZLERİN YENİ ADRESİ

Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün alt yapısında gösterdikleri performansla göz dolduran 2007 doğumlu Emirhan ve Ömer Asaf kardeşler, Ankaragücü’ne transfer oldu.
Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada ikizlerin Ankaragücü’ne transfer olduğunu duyurulurken, şu ifadelere yer verildi: “2007 doğumlu futbolcularımız, Emirhan ve Ömer Asaf’ımızı Türk futbolunun çınarı Ankaragücü kulübüne transfer etmiş bulunuyoruz. Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak, bu gururu yaşamamıza vesile olan arkadaşlarımıza ve ikizlerimizin futbol sevdalarının en büyük destekçisi olan sevgili ailesine çok teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun gençler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!