Ankaragücü filede devam

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü filede devam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 02:32

Maddi sıkıntılar nedeniyle futbol dahil tüm branşlarında zor günler geçiren kulüp, TVF’ye yeni sezon için katılım bedelini ödedi.

Haberin Devamı

Futbol dahil tüm branşlarında zor günler geçiren Ankaragücü, voleybolda devam kararı aldı ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na yeni sezon için katılım bedelini ödedi.
Kulüp basın sözcüsü İzzet Akyol, kulüp bünyesindeki tüm branşları yaşatmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Voleybol kulübümüz için çok önemli branşlardan birisi. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamak istemiyoruz. Voleybol ligine katılım bedelini ödedik. İkinci ligde elimizden gelenin en iyisini yaparak tekrar birinci lige yükselmek istiyoruz” diye konuştu.
Akyol, voleybolun yanı sıra bisiklet, masa tenisi ve bovling takımlarının da faaliyetlerine devam ettiğini sözlerine ekledi.
Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde geçen sezonu, 22 maçta 4 galibiyet, 18 yenilgi ve 9 puanla son sırada tamamlayan Başkent ekibi, gelecek sezon 2. ligde mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon Ocak ayından itibaren futbolda olduğu gibi maçlara alt yapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kalan Başkent ekibi, kalan 11 maçta galibiyet yüzü görememişti.
Bu arada, geçen sezon antrenör Hüseyin Doğanyüz’den boşalan antrenörlük görevi için henüz yeni bir isimle anlaşmaya varılmadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!