Ankara’dan Bircan’a çeyiz

Güncelleme Tarihi:

Ankara’dan Bircan’a çeyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2021 20:38

Ankaralı kadınlar, Muğla’daki orman yangınında çeyizi kullanılamaz hale gelen Bircan Büküm’e el birliğiyle çeyiz hazırladı. Çeyiz, Altındağ Belediyesi’nin araçlarıyla Büküm’e gönderildi.

Haberin Devamı

Bircan Büküm’ün, Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çıkan orman yangınında kullanılamaz hale gelen çeyizi, Ankaralı kadınlar tarafından yeniden hazırlanarak, Altındağ Belediyesi’nin araçlarıyla kendisine gönderildi. AK Parti Ankara Milletvekili ve MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam, orman yangını sonrası Seydikemer’de incelemelerde bulunmuş, Büküm’ün çeyizinin kullanılamaz hale geldiğini görerek Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'dan çeyizin eskisinden daha iyi şekilde tamamlanması için yardım istemişti. Belediye bünyesindeki Kadın Eğitim Merkezi’ndeki kadınlar, hazırladıkları çeyiz paketini Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nin bir salonunda sergiledi.

İÇİNDE SEVGİ VAR

Çeyizin hazırlandığını tesadüfen duyan belediyenin ebru sanatçısı Şebnem Selçuk da yıllar önce vefat eden annesi ve halasının hatırası olarak sakladığı yorgan, yemek takımı, kase, kahve fincanı ile seccadeleri Büküm'e hediye etti. Çam, “Çeyizi hazırladık. Artık damadı da bulmak Bircan'a kaldı. Bircan bizi nikâhına davet ederse başkanımızla birlikte uygun olursak gideriz inşallah” dedi. Balcı da “Bu işin içinde Altındağlı kadınların sevgisi var. Bircan kızımıza sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!