Ankara’da evimde hissediyorum

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da evimde hissediyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2020 09:27

“Sanırım benim böyle inzivalara üretimimi beslemek için ihtiyacım var. Karantina günlerinde en çok arkadaşlarımla kahve içmeyi özledim. Spor salonlarının açılmasını dört gözle bekledim. Üç ay sonra her şeyin eskisi gibi olacağına inanıyorum.”

Haberin Devamı

ECE Mumay... Türkiye onu 14 yaşında Youtube’da açtığı kanalında yayınladığı parçalarla tanıdı, iki yıl önceki ilk albümünde yer alan ‘Vazgeç Gönül’ adlı şarkısıyla müzik piyasasında parlamayı başardı ve şehir şehir gezerek konserler vermeye başladı. Sevilen şarkıcı, son konserini 25 Mart’ta Ankara’da vermeye hazırlanırken seyahat ve toplu etkinlik yasakları başladı. Karantina sürecinde Instagram hesabından yayınladığı online konserlerle sahne özlemini gideren Ecem Mumay, “Ankara’daki dinleyicilerimin yeri her zaman başkadır, evimde gibi hissediyorum. Yasaklar öncesi son konser Ankara’daydı, oradaki sahneyi çok özledim” diyor. Müziğin yanı sıra üniversite eğitimine de online olarak devam ettiğini anlatan Ece Mumay ile karantina günlerini ve yasakların kalkmasıyla yapacaklarını konuştuk.

Ankara’da evimde hissediyorum


*Salgın, karantina ve evde geçen günler. Enerjinizi nasıl korudunuz?

Benim genel olarak hiperaktif bir yapım olduğundan, hareketli oluşum dönem dönem değişkenlik göstermiyor. Karantina günlerinde de enerjim hiç düşmedi.

*Bu süreçte müzik kariyerinizle ilgili yeni çalışmalar yapma şansınız oldu mu?

Bu dönemde hem kendim için hem de sosyal medyada tanınan insanlar için birçok yeni şarkı yaptım. Hem sipariş üzerine çalıştım hem kendi zevkim için ürettim. Bu süreçte konser yapamadığım ve okula gidemediğim için kendimi tamamen üretmeye verdim. Ortalık tam anlamıyla durulduğu an yeni şarkılarımdan birine klip çekeceğiz.

Ankara’da evimde hissediyorum


*Evde geçirdiğiniz günlerde müziğin dışında kendinizi iyi hissetmenize yardımcı ilgi alanlarınız oluştu mu?

Haberin Devamı

Ben her zaman mutfakla ilgilenmeyi sevdim. Karantina sürecinde kendimi oyalamak için mutfakta çok zaman geçirdim. Aynı şekilde spor yaptım. Ve bol bol yazdım.



*Karantinadayken sorguladığınız veya farkındalık kazandığınız şeyler oldu mu?

Ekstra bir şey öğrettiğini söyleyemem. Fakat kendimde farkettiğim bir şey oldu. Sanırım benim dönem dönem böyle inzivalara üretimimi beslemek için ihtiyacım var.

Haberin Devamı

*En çok neyi özlemiştiniz?

En çok arkadaşlarımı özledim. Onlarla dışarıda kahve içebilecek olmak, beni şuan en rahatlatacak şey. Ayrıca spor salonlarının açılmasını da dört gözle beklemiştim.

*Yaşadığımız bu sürecin etkisiyle, ‘bundan sonra eskisi gibi olamaz’ dediğiniz şeyler var mı?

Açıkçası üç ay sonra her şeyin eskisi gibi olacağına inanıyorum.

‘SENDEN SONRA’YI İYİ Kİ YAPMIŞIM

Geçen yıl yaptığımız röportajda yabancı ve Türkçe sözlerin yer aldığı bir rap şarkı yapmak istediğinizi söylemiştiniz? Bu yıl ‘Senden Sonra’ karşımızda. Nasıl dönüşler oldu şarkıya?

Evet tam da sana bahsettiğim gibi bir parça oldu. ‘Senden Sonra’ gerçekten çok iyi tepkiler aldı. Şarkının Almanca rap kısmı da hem Almanya’da hem de burada çok güzel karşılandı. Farklı bir klip ve parça oldu. “Senden sonra parçası için ‘iyiki yapmışım’ dedim, kariyerim ve kendim içim.

BAŞKENT’İN YERİ BENDE BAŞKA

Haberin Devamı

Ankara’yı çok sevdiğinizi sıkça dile getiriyorsunuz. Mart ayında yasaklardan önce ilk konseriniz de buradaydı. Ankara sahnesi neden farklı sizin için?

Ankaralı dinleyicimin yeri her zaman başkadır. Hep çok kalabalık sahnelerim oldu Ankara’da. Bana verdikleri destekten ötürü özel olarak kendilerine teşekkür ederim. Menajerim ve ekibimiz de Ankaralı olduğu için kendimi her zaman evimde gibi hissediyorum.

Buradaki konserlerin diğerlerinden farkı var mı sizin için?

Elbette var. Dediğim gibi Başkent’in yeri başka bende. Ankara’yı çok özledim. Her Ankara’ya geldiğimde çok güzel vakit geçiriyorum. İstanbul’a çok güzel anılarla dönüyorum. En kısa zamanda birlikte olmayı, Ankaralı müzikseverlerle buluşmayı dört gözle bekliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!