Ankara’da ‘Çok Aşk’

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da ‘Çok Aşk’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2023 17:26

Geçen cuma günü vizyona giren ‘Çok Aşk’ filminin başrol oyuncuları Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin, ANKAmall AVM’de hayranlarıyla buluştu. Filmin aynı zamanda senaryosunu da yazan Kaya, gişedeki başarıyla ilgili olarak, “Sinema salonları bu kadar boşken filme gösterilen bu ilgiden çok memnunum. Şükran doluyum” dedi.

Haberin Devamı

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin, ‘Çok Aşk’ filminin özel gösterimi için Ankara’ya geldi. ANKAmall Alışveriş Merkezi’ndeki (AVM) gösterim öncesi hayranlarıyla buluşan ikili, soruları yanıtladı. Filmin başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Hasan Can Kaya, “Sinema salonları bu kadar boşken filme gösterilen bu ilgiden çok memnunum. Şükran doluyum. Filmde çok sevdiğim oyuncularla çalıştım. Uğur Yücel hayranıyım, onunla birlikte olan her sahneden büyük keyif aldım” dedi. Büşra Pekin de “Filmin bizde yarattığı etki çok büyük ve keyifli. Hasan Can’la birlikte çalışıp, keyif almamak mümkün mü?” diye konuştu. Hasan Can Kaya ünlü olma yolundaki zorluklarla ilgili bir soruya, “Hayatımın ilk 30 yılı, ilk 5 ilişkim… Bir çok şey sayabilirim. Ama bunlardan dolayı mutsuz değilim, şükran doluyum. Hayat beni çiğneyip tükürdü sonra ünlü oldum. Dünya benim etrafımda dönmüyor. Herkesin farklı bir hayali var, bunun farkındayım, emeksiz yemek olmuyor. Ama ne yapalım bizim dönemin şanssızlığı bu” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

İKİNCİSİ DE GELECEK

Senaryoyu yazarken Büşra Pekin’le birlikte başka bir kadın oyuncunun da olduğunu belirten Kaya, Pekin’in ekibe dahil olmasını şu şekilde anlattı: “Büşra kafamdaki iki oyuncudan biriydi. İkisiyle de görüştük. Büşra ile iletişimimiz daha iyi tuttu. Enerjisi çok iyi, kimse hakkında kötü düşünmeyen, çok iyi niyetli biri. Tanısanız sürekli görüşmek isteyeceğiniz birisi.” Hasan Can Kaya, filmin devamının çekilip çekilmeyeceği ile ilgili bir soruyu da “Çok Aşk 2 gelecek. Ama benim karakterim üzerinden değil, filmdeki başka bir karakter üzerinden gelecek” diye yanıtladı.

Ankara’da ‘Çok Aşk’

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin, söyleşi sonrası hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

BAKMADAN GEÇME!