Ankara’da çocuk olmak sergisi

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da çocuk olmak sergisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 01:00

Ankara Eko Okulları 8. Resim ve Fotoğraf Sergisi, dün Cer Modern Sanatlar Merkezinde açıldı.

Haberin Devamı

Salih Alptekin Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni ve Ankara Eko Okul İl koordinatörü Şadiye Yakışkan’ın koordinatörlüğünde açılan sergide, 31 okulun öğrencilerinin “Ankara’ da Çocuk Olmak” konulu fotoğraf ve resimleri sergileniyor

Başkent Üniversitesi Ayşe Abla Okulları öğrencilerinin klasik müzik konseriyle renklendirdikleri açılışa, Türkiye Çevre Eğitim Vakfından Ulusa Koordinatör asistanı Merve Çoban çok sayıda okul yöneticisi, koordinatör öğretmeler ve öğrenciler katıldı. Sergi bugün de gün boyu Cer Modern Sanatlar Merkezinde izleyicileri buluşmayı sürdürecek.

ÖĞRENCİLER ÇEVRE KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Eko-Okullar Programı, okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir program. Söz konusu program ile hem öğrencilerin hem de ailelerinin, çevresel konularda bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Türkiye genelinde yaklaşık 800 okul, Ankara’ da ise 100 okul program dahilinde çalışmalarını yürütüyor. Okullarda yapılan çalışmalar 2 yılda bir Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından denetleniyor ve başarılı bulunan okullar uluslar arası saygınlığı olan “Yeşil Bayrak” la ödüllendiriliyor.

Haberin Devamı

Ankara’da çocuk olmak sergisi

BAKMADAN GEÇME!