Ankara-Moskova arası ticari imza

Güncelleme Tarihi:

Ankara-Moskova arası ticari imza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 01:23

Ankara ile Moskova arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla Ankara ile Moskova Ticaret ve Sanayi Odaları arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Haberin Devamı

İmza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanın da katıldı. Rusya ile Türkiye’nin karşılıklı yatırım imkanlarının ilk defa iki belediye başkanı ve işadamları tarafından masaya yatırılacağını vurgulayan Gökçek, “Rus işadamlarına pek çok sahada iş alanları açabiliriz. Sayın Sobyanın’in Moskova’da Türk işadamlarına bu imkanı verdiğini biliyoruz” diye konuştu.
Sobyanın ise, “Türkiye, Moskova’nın özellikle gıda ticaretinde en önemli yabancı ortağı. Bu protokol sayesinde ticari ilişkilerimiz önemli bir ivme kazanacak” dedi.

ANKARA TURU

Başkan Gökçek, davetlisi olarak Ankara’da bulunan Başkan Sobyanin ve beraberindeki heyete, bazı proje alanlarını gezdirdi. Gökçek ile konuk heyet, Ankapark’ta dijital oyun ve otorobotların bulunduğu çadırı gezdi. Heyet, Ulus Tarihi Kent Projesi ve Dikmen Vadisi’ni de ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!