Ankara Milletvekili Şahin kaza geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Ankara Milletvekili Şahin kaza geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2013 00:00

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Keskin ilçesinde kaza geçirdi.

Haberin Devamı

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Kayseri Bünyan'da partisinin ilçe başkanının bir yakınının cenazesine giderken Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde yakınlarında kaza geçirdi. Milletvekili Şahin'in içinde bulunduğu otomobil, yolun kaygan olması nedeniyle bariyerlere çarparak durabildi.

Kaza, Kırıkkale'nin Keskin ilçesi girişinde bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Özalp yönetimindeki 06 DB 4035 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Otomobil, tekerinin patlaması sonucu dururken, kazadan sonra Milletvekili Fatih Şahin, Keskin Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüktün sonra taburcu oldu. Otomobil sürücüsü Mustafa Özalp ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANİDEN OLDU

Haberin Devamı

Kaza sonrası Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Keskin ilçesine giderek Milletvekili Fatih Şahin'e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Korkmaz ile birilkte Keskin ilçe Emniyet Müdürlüğü'nde Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Bayram Sakallı ve İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman milletvekili Şahin ile yakından ilgilendi. Milletvekili Şahin yaptığı açıklamada, "Kayseri'nin Bünyan ilçesinde ilçe başkanımızın bir yakının cenazesine gidiyordum. Aniden kaza meydana geldi. Allah korudu, bariyerlere çarparak durabildik. Çok şükür iyi sayılırım" dedi. Milletvekili Fatih Şahin hastaneden taburcu olduktan sonra Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile birlikte geldiği Kırıkkale'nin Cumhuriyet Meydanı'nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen kermese katıldı. Vali Ali Kolat ve yetkililer tarafından geçmiş olsun dileklerinde bulunulan Milletvekili Şahin, "Rabbim Peygamber efendimizin yolundan ayırmamayı nasip etsin. Hayat yaşamaya değer" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!