Ankara markası yollarda domuz gribiyle savşacak

Güncelleme Tarihi:

Ankara markası yollarda domuz gribiyle savşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 00:00

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, yolcularına, Ankara’nın en eski markalarından olar Eyüp Sabri Tuncer’in yeni markası ‘EST 1923’ün ilk ürün serisi ‘Cool Care’ antibakteriyel el hijyen serisinin tek kullanımlık antibakteriyel mendillerini ikram edecek.

Yapılan anlaşma kapsamında, Kamil Koç bir yılda 350 adet otobüsünde 10 milyon adet ‘Cool Care’ antibakteriyel el temizleme mendilini yolcularının kullanımına sunacak.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kamil Koç’un, yıllardır yolcularına gösterdiği özen nedeniyle tercih edilen güvenilir bir marka olduğunu belirtti.

Erdoğan, uzun yıllardır yolcularına sundukları kolonyalı mendillerde her zaman kaliteye büyük önem verdiklerini ve Eyüp Sabri Tuncer (EST) markası ile çalıştıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

“Şimdi de salgın hastalık riskinin arttığı bu dönemde Eyüp Sabri Tuncer’in yeni markası EST 1923’ün Cool Care antibakteriyel el hijyen serisinden antibakteriyel el temizleme mendillerini yolcularımıza sunma kararı aldık. Gerek üretim ve malzeme, gerekse ambalaj kalitesinden son derece emin olduğumuz EST 1923 Cool Care antibakteriyel el temizleme mendillerini güven içinde yolcularımıza sunacağız.”

EST 1923 Yönetim Kurulu Başkan Vekili Engin Tuncer de, Kamil Koç’un, EST 1923 Cool Care antibakteriyel el temizleme mendillerinin her yolcu tarafından kullanılmasını sağlayarak salgın hastalık riskini azaltma konusunda önemli bir adım attığını belirterek, “Kamil Koç yolcuları salgın hastalık riski azaltılmış güvenli yolculuklarının tadını çıkaracaklar” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!