Polatlı susuz cadde yarım kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Polatlı susuz cadde yarım kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2019 15:24

Polatlı ve Temelli’yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ne Polatlı susuz kalır ne de Etimesgut’un İstasyon Caddesi yarım. İnsanlar oralarda çile çekiyorlar. Bizim önceliklerimiz farklı” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’in ilçelerini tek tek ziyaret ediyor. İlk etapta 17 ilçeyi kapsayan ziyaret programına Polatlı İlçesi ve Temelli Beldesini de ekleyen Başkan Yavaş, 2 ilçede muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinledi, temel ve acil ihtiyaçları tek tek not aldı. Göreve geldiği süre boyunca çok sayıda muhtarın kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Yavaş, “Biz sizin ayağınıza geleceğiz. Her yıl geleceğiz, ne yaptık ne yapmadık bakacağız. Biz buraya hesap vermeye geleceğiz. Kaç yıl aradan sonra ilk defa bir hemşehriniz seçildi, bunun farkını sizlere göstermek istiyoruz” dedi. Başkan Yavaş, kredi talebi için muhalefetin kendisine yönelttiği ‘Siz tasarruf ediyorsunuz, oradan yapın’ eleştirilerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

ÖNCELİKLERİMİZ FARKLI

Haberin Devamı

“Siz yıllarca hükümet olduğunuz halde bankalardan kredi çektiniz. 52 trilyon aylık ben ödüyorum. Biz hükümet değiliz. Metro için yılda 11 trilyon öderken şimdi ayda 15 trilyon ödüyoruz. Bir bakıyorsunuz, eski dönemden kalan sigorta haczi geliyor. Sigorta borçlarını ödememişler, 400 trilyon lira. Ondan sonra ‘Bizden ne parası istiyorsunuz? Sen kendin bunları yap’ diyorlar. Yapacağız. Ne Polatlı susuz kalır ne de Etimesgut’un İstasyon Caddesi yarım. İnsanlar oralarda çile çekiyorlar. Bizim önceliklerimiz farklı.” Başkan Yavaş sözlerini “Bize düşen bundan sonra artık hep beraber hizmet etmek. Ankara için el ele vereceğiz. Muhtarlarla, belediye başkanlarıyla, belediye meclis üyeleriyle parti farkı gözetmeksizin bize verilen bu 5 yıllık yetkiyi 24 saat uyumadan gerçekleştirmeye çalışacağız” ifadeleriyle sonlandırdı.

Polatlı susuz cadde yarım kalmayacak


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!