Ankara’dan kiralık kumarbaz çağırdılar

Güncelleme Tarihi:

Ankara’dan kiralık kumarbaz çağırdılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2013 00:00

İstanbul’da bir emlakçının otomobilinden 1 milyon 250 bin lira çalan hırsızlar, paranın 300 bin lirasını kumarda kaybetti. Ankara’dan kiralık kumarbaz çağıran hırsızlık zanlıları şanslarını deneyemeden yakalandı.

Haberin Devamı

İstanbul’da arsa almak için tapu dairesine geldiği öğrenilen emlakçının otomobilinin bagajında bıraktığı 1 milyon 250 bin lirayı çaldığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı. Hırsızlığı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 şüpheli suçlamaları kabul etmedi. Şüpheli diğer 3 kişinin de “Son günlerde kumarda çok para kaybetmişler. Bizi kumarda para kazanmamız için çağırdılar” diye ifade verdikleri öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Arnavutköy’de 10 Nisan’da meydana gelen olayda emlakçılık yapan M.A.’nın park ettiği otomobile kelebek camını kırarak giren hırsızlar bagajda bulunan 1 milyon 250 lira parayı alarak kaçtı. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada, güvenlik kamera görüntüleri incelenerek zanlıların olayda kullandığı otomobili tespit etti. Kiralık olduğu anlaşılan otomobilin izini süren dedektifler önce İnanç M.’yi (35) gözaltına aldı. Daha sonra sürdürülen operasyonda 4 kişi daha gözaltına alındı.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİLERDEN ÜÇÜ KİRALIK KUMARBAZ ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade veren şüphelilerden İnanç M. ve olay sırasında yanında bulunduğu öğrenilen arkadaşı hırsızlık olayıyla bir ilgilerinin bulunmadığını söyledi. Diğer üç kişinin ise polislere kiralık kumarbaz oldukları yönünde ifade verdikleri öğrenildi. Hırsızlıkla bir ilgililerinin bulunmadığını söyleyen 3 şüphelinin “İnanç kumarda son hafta içinde 250-300 bin lira kaybetmiş. Bizi telefonla arayıp onların verdiği parayla kumar oynamamızı ve zararlarını karşılamamızı istediler. Bunun için Ankara’dan geldik. Ancak kumar oynayamadan polis bizi yakaladı.” dedikleri belirtildi.
Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Yetkililer olayla ilgili gözaltına alınan bir kişinin daha önce tutuklandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!