Ankara’dan genç adaylar da çıkmalı

Güncelleme Tarihi:

Ankara’dan genç adaylar da çıkmalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2013 01:10

“Türkiye'nin en genç Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi” unvanlı Altındağ ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Alper Küçük, yaklaşan yerel seçimler öncesinde, siyasete atılmaya hazırlanan gençlere bazı uyarı ve önerilerde bulundu. “Ankara’dan genç adaylar da çıkmalı. Bunun da öncüsü yine AK Parti olacaktır” diyen Küçük, genç yaşta siyaset yapmaya başlayanlara şöyle seslendi:

Haberin Devamı

“Genç yaşta siyasete atılmak güzel bir olay fakat hayatın devam ettiğini, makam ve mevkilerin geçici olduğunu unutmamak gerekir. Bu yüzden siyasete ilgili olan gençlerin eğitimlerini aksatmamaları lazım. Bir dönem aktif siyasette görev alan bir gencin, ikinci dönemde kendine yer bulamaması, hayatından 5 yıl almış olacak. Bu bir kayıp değildir. Ancak bu süre genç yaşlarda telafisi mümkün olmayan bir zaman dilimi. Bunların farkında olarak siyasete giren bir genç, siyasette tutunamasa dahi hayatın bir yerinden kesinlikle başarıyla tutunacaktır. Siyaset illa bir makamda görev alarak değil hayatın her alanında devam edecektir Bundan benim hiç şüphem yok.”

2014 SEÇİMİ TEZ OLUR

Genç meclis üyesi Alper Küçük, 2014 Yerel Seçimleri’nin, Türkiye tarihinin en ilginç seçimlerinden biri olacağını belirterek, “Özellikle Ankara’daki seçimlerin bir tez çalışması olabilecek nitelikte sonuçlanacağını düşünüyorum. Siyasete ilgisi olan tüm gençlerin bu süreci yakından takip etmeli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!