Ankara barosu Avrupa kürsüsünde

Güncelleme Tarihi:

Ankara barosu Avrupa kürsüsünde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 01:24

Fransa’da düzenlenen, avukatlar arası futbol turnuvasında, Başkent ekibi üçüncü sırayı aldı.

Haberin Devamı

Malta’da bu yıl 6.’sı düzenlenen “Eurolawyers” avukatlar arası futbol turnuvasına katılan Ankara Barosu, üçüncü oldu.
Fransa’dan 3, İtalya ve Türkiye’den 4, Romanya’dan 2, Hırvatistan, Belçika, KKTC, Güney Kıbrıs, Hollanda ve Polonya’dan bir baro olmak üzere, toplam 20 baronun mücadele ettiği turnuvada; Ankara Barosu D Grubunda İtalya’nın Forenza Potenza takımını 1-0, Fransa’nın Gide takımını 4-0 yendi. Rumen Datca Felix takımı ile 1-1 berabere kalan ekip, grubunu averajla 2. bitirdi. Çeyrek finalde Fransa’nın Lyon Barosu’nu 3-2 ile geçen Ankara Barosu, yarı finale çıktı. Yarı finalde KKTC ekibine yenilen Ankara Barosu, 3.’lük maçında Malta’yı 2-0 yendi ve kürsüye çıkmayı başardı. Av. H. Harun Özbek, turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
Baro Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sönmez’in desteklediği, Asaf Ülker’in teknik sorumlu, Ertan Sütçü’nün teknik direktör olduğu takımda; Fatih Göçer, Ç. Ulaş Peker, Özgür Ayber, Hüseyin Türkoğlu, H. Harun Özbek, Ahmet Günenç, B. Egemen Peker, Ercan Temur, M. Sercan Demirtaş, Hamit Küpçük, Ömer Ata, Barış Saral, Kıvanç Ademhan, Halil Küpçük, Av. M. Yasin Kayıkçı, M. Can Anadol, Sarp Şahankaya, Yasin Gürbüz ve Doğukan Nişancı, oyuncu olarak görev aldı.
Sporcu avukatlar, bir sonraki hedeflerinin 2016’da İspanya’nın La Manga şehrinde yapılacak olan avukatlar arası Dünya Kupası’nı kazanmak olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!