Amputenin yıldızı

Güncelleme Tarihi:

Amputenin yıldızı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2019 14:22

Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü Teknik Direktörü İsmail Temiz, Süper Lig ve Federasyon Kupası’nın ardından, Şampiyon Ligi kupasını kazanma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Ampute futbolda, ilklerin teknik direktörü olarak adından söz ettiren Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübü Teknik Direktörü İsmail Temiz, ilk kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi kupasını da kazanarak, koleksiyona yeni bir halka ekledi. İsmail Temiz, ilklerin kulübü olduklarını belirtip, ampute futbolda ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonunu kimsenin unutmayacağını dile getirdi.

ORGANİZASYONU ALMAK İSTEDİK

Başarılı teknik adam, ilk Süper Lig şampiyonluğunu Büyük Başkent GSK, ilk Federasyon Kupası’nı da Yenimahalle Belediyespor ile kazandıklarını hatırlattı. Temiz, Şampiyonlar Ligi kupasının Türkiye’den çıkmayacağına inandığını vurgulayıp, şöyle konuştu: “Bundan sonraki şampiyona Azerbaycan’da. Bu yıl Gürcistan’a sadece ülke birincileri geldi. Gelecek sene ikinciler de dahil olacak. Kapsam genişleyecek. Organizasyon ve ortam güzel ama Avrupalılara eleştirilerim olacak. 3 günde bir müsabaka oynuyor, ‘yorulduk’ diyorlar. Biz günde 2 maça çıktık. Bu organizasyonu ülkemize almak istedik. 12 takımlı bir organizasyon düşündük. Bir gün maç, bir gün dinlenme şeklinde yapmak istedik, vermediler. Sporcu sağlığı açısından olumsuz bir durum olduğunu düşünüyorum. İki saat arayla sporcular müsabaka oynuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!