AMF’de ziyaretçi 20 bini devirdi

Güncelleme Tarihi:

AMF’de ziyaretçi 20 bini devirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 10:36

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Ankara Marka Festivali’nin (AMF) sona erdi.

Haberin Devamı

Kendi alanlarında marka olmuş isimler, Ankaralılarla bir araya geldi. ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu festivalin üçüncü yılında 20 bini aşan katılımcı sayısıyla çıtayı yükselttiklerini kaydetti. Hacıosmanoğlu, festivale 15 salonda 190 konuşmacı ve panelistin katılım sağladığını bilgisini verdi. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, şirketinin kurulma ve büyüme süreci ile bilgiler verdi. 190 ülkede hizmet veren global seyahat firması Amadeus’un Türkiye Genel Müdürü Eric Willems ise uluslararası seyahatin geleceğini anlattı. Oyuncu Tolga Sayışman başarı merdivenlerini azim, kararlılık ve inançla çıktığını söyledi, “Her zaman hareket halinde olmalı ve çalışmalıyız” tavsiyesinde bulundu. 

Haberin Devamı

ÜNLÜ İSİMLER KONUŞTU

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Başkan Yardımcısı Esra Şengülen Ünsür de ‘Dikkat, kriz var!’ başlıklı oturumda, itibar yönetimi hakkında konuştu. Festivalde Tribal Worldwise İstanbul Ajans Başkanı ve Yaratıcı Yönetmen Arda Erdik, 4129 Grey Reklam Ajansı’nın CEO’su Alemşah Öztürk, Renault Mais Genel Müdürü ve CEO’su Berk Çağdaş, IATI İş Geliştirme Direktörü Rafi Rafioğlu, Travelport Genel Müdürü İbrahim Önder Köymen, Amadeus Türkiye Genel Müdürü Eric Willems ve Deerjet Marka Direktörü Iran Monroy, çocukların sevdiği çizgi film yaratıcısı olarak tanınan Düşyeri Düş İşleri Bakanı ve Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, NYC Kreatif Direktörü Sam Saunders ve birçok isim birer konuşma yaptı.

‘EN DEĞERLİ MARKALAR’

Festival kapsamında, “Ankara’nın En Değerli Markaları” kategorisinde Limak Holding, Mesa Holding, Roketsan, Bağdat Baharat, Dora Otomotiv, Erkunt Traktör, Ortadoğu Rulman, İşbir, Kızılcahamam Maden Suları, Teleses, Lazzoni Mobilya, Tepe Home, Er-Sa Mobilya, Seğmen Kardeşler, Tüzün Giyim, Ulusoy Elektrik, Ecofrigo, Dorçe, Labris Teknoloji, Mohair & Angora ve Aytaç Alçı’ya ödül verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!