Altunkaya ve Kavuklu ailesinin mutlu günü

Güncelleme Tarihi:

Altunkaya ve Kavuklu ailesinin mutlu günü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2009 00:00

Devlet Hava Meydanları İdaresi TAV Prime Class CİP memuru olan Alper Kavuklu, Beden Eğitimi Öğretmeni ve profesyonel voleybolcu olan Duygu Altunkaya ile evlendi.

ALPER Kavuklu ve Sultanspor Bayan Voleybol Takımı oyuncusu Duygu Altunkaya bundan sekiz yıl önce tanışmışlar. Uzun süredir birlikte olan genç aşıklar Mayıs ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk önemli adımı atmıştı.

Düğün pastalarını kestiler

Grand Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşen geceye şehir dışından da çok sayıda davetli katıldı. Damadın anne ve babası Zehra ve Turgut Kavuklu ile gelinin ailesi Meliha ve Muzaffer Altunkaya çifti davetlileri kapıda karşıladı. Nikah merasimi için yerlerini alan Kavuklu ve Altunkaya’nın şahitliğini Nergis İnal ve Berktuğ Karamustafaoğlu üstlendi. Hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşayan genç çift merasimin ardından düğün pastalarını kestiler.

Genç çift balayına Bodrum’a gitti

OLDUKÇA heyecanlı görünen aşıklar orkestranın çaldığı şarkılarla da gönlünce eğlendi. Oryantal ve kolbastının da oynandığı törende davetliler de hünerlerini sergiledi. Tebrikleri kabul eden Kavuklu çifti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu mutlu günlerini ölümsüzleştirdi. Çift düğünün ardından balayı için Bodrum’un yolunu tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!