Altındağlı kadınların sergisini Günay gezdi

Güncelleme Tarihi:

Altındağlı kadınların sergisini Günay gezdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2012 16:59

Altındağ Belediyesi bünyesinde faaliyetine devam eden Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi’ne bağlı üyelerin bir yıl boyunca yaptığı ürünler, her merkezin kendi bünyesinde açtığı sergilerin ardından Altındağ Belediyesi Kültür Sanat Evi’nde sergilenmeye başlandı.

Haberin Devamı

Antep yöresi halk oyunu gösterisi, geçmişten günümüze kadın kıyafetlerini konu alan bir defile ve davul şovun yer aldığı açılış, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Pehlivanlı, Altındağ Belediye Başkan Yardımcıları Yunus Keleş ve Tuncay Temel, Altındağ Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda Altındağlının katılımıyla gerçekleşti.

Hamamönü’nü gezdi

Gün içinde, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da, misafiri olan Azerbaycan Kültür ve Turizm Bakanı ile birlikte sergiyi gezdi. Tiryaki’nin eşlik ettiği ziyarette Günay, sergide yer alan eserleri çok beğendiğini ifade ederek, Altındağlı kadınları tebrik etti. Günay, Azeri Bakan’a Altındağ Belediyesi tarafından restore edilen Hamamönü sokaklarını da gezdirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!