Altındağ’da Pazar Sohbetleri Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Altındağ’da Pazar Sohbetleri Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 11:29

Altındağ Belediyesi tarafından sekiz yıldır düzenlenen ve artık bir gelenek haline gelen pazar sohbetleri devam ediyor. Altındağlı vatandaşlar, Başkan Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programlarını iple çekiyor. Her hafta pazar günü Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezinde aynı sofraya oturan Altındağlılar, birbirleriyle hasret gideriyor.
Pazar buluşmalarının bu haftaki konukları Seyfi Demirsoy ve Altınpark mahallesi sakinleri oldu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı kahvaltı programında genç yaşlı herkes aynı sofrada buluştu.
BAŞKAN TİRYAKİ’DEN İNCİLER
Altındağlı hemşehrilerine her zaman olduğu gibi samimi ve sıcak davranan Başkan Tiryaki, bu tür buluşmaların Altındağ’da aile bağlarını güçlü tuttuğunu söyledi. Tiryaki, soğuk havaya aldırış etmeden Ulucanlar Cezaevine kadar gelen Altındağlılara teşekkür ederek “Bu kahvaltılara anlam katan sizlersiniz…” dedi. Başkan Tiryaki, aynı sofrayı paylaşmanın bereketi artıracağını dile getirdi.
Başkan Tiryaki, günümüzde insani ilişkilerin maalesef geri planda kaldığını belirterek sevgi ve saygının önemi üzerinde durdu. Verilecek bir selamın ya da ufak bir tebessümün insanları manevi yönden rahatlatacağını ifade eden Tiryaki, ayrım gözetilmemesi gerektiğinin de altını çizdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!